Her finner du alt av informasjon om utdanning i Storbritannia

Det er 219 registrerte skoler som tilbyr studier i Storbritannia, og du kan velge mellom 2942 ulike studier.

Følgene skoletyper er registrert i Storbritannia:
UtenlandskSpråkskoleVideregående.

Vi har også relaterte artikler som omhandler utdanning i Storbritannia.

UTDANNING I Storbritannia
(STUDIER OG SKOLER)
Lagre til Mine favoritter
219 SKOLER 2942 STUDIER 329 RELATERTE YRKER

Alt om utdanning, studier og skoler i Storbritannia

Det imponerende monarkiet over pytten har uante tilbud av studier og kulturopplevelser liggende på lur for deg. Er du klar til å møte studietiden i et historisk kolonirike som byr på opplevelser du ikke hadde trodd var mulig? Storbritannia kan tilby alt fra yrende uteliv og «pub crawls» til storslagne middelalderslott og mektige universiteter. La Storbritannia få være springbrettet til karrieren du har siktet etter.

Av de 15 500 norske studentene i utlandet har 4500 valgt Storbritannia. Det er kanskje ikke så rart flest nordmenn velger å studere her når universitetene ligger godt over snittet på rankinglister, landet byr på fantastiske kulturopplevelser og det heller ikke er så langt hjem til mor og far.

Les hele studielandsguiden til Storbritannia på StudentTorget.no


Du kan studere ved 219 skoler i Storbritannia

Vår sterke possisjon i rankinger er en god måling på hvordan vår udanning positivt påvirker våre studenters liv og karriere. Vi er konsekvent rangert blant top 1 % av handelsskoler av Finacncial Times, noe som gjør at vi er på nivå med handelsskoler som har hundrevis av år med historie.

The University of Sheffield er stolt rangert blandt verdens 100 beste universiteter. Vi er svært globale - vi har idag over 27 000 studenter fra 143 land. En av de beste tingene med Sheffield er at vi tilbyr deg en kombinasjon av faglig dyktighet, samt en fantastisk studenterfaring - vår Studentunion har blitt kåret som den beste i Storbritannia i de siste 8 årene.

Studere ved årets universitet 2015? Vi har raskt fått et internasjonalt rykte for å være et univeristet av høy kvalitet, og er konstant ranket blant de ti beste univeristetene i Storbritannia. Vårt rykte tiltrekker seg de beste studentene fra hele verden, med studenter fra over 145 land.

University of the Arts London spesialiserer seg innen kunst og design, og og har 19.000 studenter fra mer enn 100 land. Du kan velge mellom et vidt spekter av studier hos UAL, inkludert mote, fine art, grafisk design, foto og tekstiler.

Rangert blant topp 1 % av universiteter over hele verden, blir University of Southampton gjenkjent som et globalt senter for utmerket forskning og utdannelser. Southampton er på den utvidede finansieringslisten til Lånekassen og for studieåret 2016-2017 kan studenter tildeles inntil ytterligere 66 552 kroner.

University of East Anglia (UEA) er rangert blant verdens topp 1% beste universiteter, og ligger konsistent på topp 10-listen over universitetene med de mest fornøyde studentene. Nylig fikk UEA også 1. plass i Times Higher Education Student Experience Survey i 2013.

Kvalitetsundervisning rettet mot arbeidslivet, sterk tilknytning til næringslivet og en innovativ og dynamisk tilnærming til læring er bare noen av fordelene med å studere ved Coventry University. Med et bredt spekter av kurs spredd over to campus, nærmere bestemt i Coventry og London, er Coventry University det første skrittet mot din framtidige karriere.

Ville du likt å gjøre kreativitet til en karriere? Hva med å begynne på kunstuniversitetet i Bournemouth, for øyeblikket rangert som det beste av sammenlignbare universitetet i Storbritannia (The Sunday Times Good University Guide 2014) og utnevnt til det beste kunstuniversitetet i Storbritannia av studentene (Which? University Guide 2012).

Vi har en lidenskapelig tro på at høyere utdanning har kraften til å berike og forvandle liv. Andelen av studenter som får jobb etter endt utdanning er blant de beste i Storbritannia, og vårt forskningsmiljø har et internasjonalt renommé. Vi tilbyr et stort utvalg av studier.

Midt i hjertet av en av verdens vakreste småbyer ligger The University of Lincoln, et universitet verdt å merke seg i Storbritannia. Universitetet har ca. 16 000 studenter og ligger i byen Lincoln i Lincolnshire i England. Universitetet er av den nyere sorten i Storbritannia, og ble etablert i 1992.

Southampton Solent University er mer enn bare et universitet - det er en aktiv del av den større verden. Gjennom vårt globale nettverk av industrielle kontakter og en innovativ blanding av spesialisert kunnskap og praktisk erfaring, gir vi våre studenter de verktøyene de trenger for å skape sin egen suksesshistorie.

De Montfort er et levende, flerkulturelt knutepunkt for læring, kreativitet og innovasjon som aldri overgir seg til konvensjonen.

ARU er et av Storbritannias største universiteter, med et solid akademisk utvalg, i Englands kanskje varmeste studentby. 39,400 studenter fra 177 land får kvalifikasjoner hos oss i fire verdensdeler.

University of Exeter tilbyr en vennlig og kosmopolitisk studenterfaring. Våre tre studiesteder gir et trygt og praktisk læringsmiljø for våre 19,300 studenter fra over 140 forskjellige land.

The University of Bristol er en av de mest populære og suksessrike universitetene i Storbritannia, rangert innen de 10 beste universitetene i Storbritannia i QS World University Rankings. Når du studerer på Bristol, deltar du samtidig i et faglig fellesskap med en internasjonal profil og mange tidligere studenter ved Bristol blir ledere innen deres felt.

BPP University ligger i sentrale London, midt i et av verdens største finanssentre. Det høyt ansette universitetet tilbyr et perfekt studiemiljø for den ambisiøse studenten som er interessert i økonomi eller juss.

The University of Dundee er Skottlands University of the Year 2016, og ligger i sentrum av Dundee, vi har godt over 100 land representert i universitetssamfunnet. Vi tilbyr verdensledende bachelor- og mastergrader i en rekke emner, inkludert jus, teknologi, business, medisin og biovitenskap.

Vi fokuserer på forsking, og 90 % av forskningen ved universitetet ligger i front på verdensbasis. Vi har også et svært godt rykte når det gjelder undervisning. Vi har en stor gruppe utenlandske studenter; nesten 2.500 internasjonale studenter fra mer enn 130 land og tilsatte fra 30 land rundt om i verden. Velkommen til oss!

University of Reading ble etablert i 1892, og er ledende innen høyere utanning i Storbriannia og internasjonalt. Vi er rangert blant topp 1% beste universitetene i verden. Vi tilbyr mer enn 200 studier innen kunst, humaniora, business, samfunnsfag og naturfag.

Kingston University har sine lokaler i Kingston upon Thames, et pulserende område på Themsen i Sør-Vest London, kun 25 minutter fra det sentrale London.

Velger du Falmouth, velger du samtidig det beste universitetet for kunststudier i Storbritannia (The Sunday Times Good University Guide 2016), hvor fokuset fra dag én er å forberede deg til din karriere.

The University of Roehampton skolen med mest variasjon innen internasjonale studenter sammenlignet med konkurrentene. Universitetet ønsker hjertelig velkommen til et frisk kull av norske studenter hvert år.

Våre studenter får tilgang til «state-of-the-art» film- og lydutsyr, som gir mulighet for studentene til å få praksis og å fremme sine ferdigheter til hva som forventes i industrien. Vår visjon er å være verdensledende innen private post-videregående utdanning for kreative medieteknologier.

Goldsmiths er en del av det verdensberømte University of London, og har et internasjonalt rykte for faglig dyktighet i sine undervisnings-og forskningsområder, særlig i kreative, kognitive, kulturelle og sosiale fag.

The London School of Economics and Political Science (LSE) er en av de ledende samfunnsvitenskaplige universitetene i verden.

Som grunnlagt i 1819, er ESCP Europe verdens første handelshøyskole. Med urbane studiesteder i London, Berlin, Paris, Madrid, Torino og Warszawa, tilbyr ESCP Europe en ekte europeisk identitet, unik stil, tverrkulturell økonomiutdanning og et globalt perspektiv på internasjonale administrative spørsmål.

Studienavn Fagområder Nivå Lagre studie ?
DRAMA OG TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KUNSTHISTORIE Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
MUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MUSIKKVITENSKAP Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SKOGBRUK - SKOGFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 0
ARKEOLOGI Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
TEOLOGI Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
FILOSOFI Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
PRAKTISK TEOLOGI Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
RELIGIONSVITENSKAP Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
REISELIVSLEDELSE Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
IDRETT Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv 2-årig master 0
IDRETTSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv 2-årig master 1
INFORMASJONSSYSTEMER Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
INFORMATIKK Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
MATEMATIKKDIDAKTIKK Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
BIOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
BIOTEKNOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 1
FYSIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
GEOFYSIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
GEOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
KJEMI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MATEMATIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MATEMATIKK OG STATISTIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
REALFAG Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MEDIEPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
INNOVASJON OG ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
SAMFUNNSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - BYGG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - DATATEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - ELEKTRONIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - BYGG - ENERGI OG MILJØ Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - KJEMI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - LOGISTIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
SIVILINGENIØR - MARIN TEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - MASKINTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - PRODUKTDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
PETROLEUMSTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENGELSK Språk, litteratur 2-årig master 0
FRANSK Språk, litteratur 2-årig master 0
LINGVISTIKK Språk, litteratur 2-årig master 0
SPRÅK Språk, litteratur 2-årig master 0
TYSK Språk, litteratur 2-årig master 1
EUROPASTUDIER (EU) Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GEOGRAFI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GLOBALISERING OG UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
INTERNASJONALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KRIMINOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
LATINAMERIKASTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
POLITISK ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SAMFUNNSFAG Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SAMMENLIKNENDE POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SOSIALANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
STATSVITENSKAP Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
UTVIKLINGSSTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
BIOINGENIØRUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ERGOTERAPIUTDANNING (ERGOTERAPEUT) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
FYSIOTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
SOSIALT ARBEID - SOSIONOMUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SYKEPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
PEDAGOGIKK Pedagogiske fag 2-årig master 0
SPESIALPEDAGOGIKK Pedagogiske fag 2-årig master 0
DRAMA OG TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KUNST OG DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KUNST OG HÅNDVERK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KUNSTHISTORIE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MUSIKKTEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKOGBRUK - SKOGFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
FILOSOFI Historie, religion, idéfag bachelor 0
HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
RELIGIONSVITENSKAP Historie, religion, idéfag bachelor 0
TEOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
HOTELLEDELSE - HOTELLADMINISTRASJON Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
REISELIV Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
REISELIVSLEDELSE Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
IDRETT Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
IDRETTSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
KROPPSØVING Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
KROPPSØVING OG IDRETT Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
INFORMASJONSSYSTEMER Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
INFORMASJONSTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
INFORMATIKK Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
BIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOLOGISK KJEMI Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOTEKNOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
FYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
GEOFYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
KJEMI Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK OG STATISTIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MOLEKYLÆRBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
REALFAG Matematikk og naturfag bachelor 0
BIBLIOTEK- OG INFORMASJONSVITENSKAP Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
DIGITAL MEDIEPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
JOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MEDIEPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
MEDIER OG KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
BIOINGENIØRUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ERGOTERAPEUTUTDANNING (ERGOTERAPI) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
FOLKEHELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
FYSIOTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ODONTOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
OPTOMETRIUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
RADIOGRAFUTDANNING (RADIOGRAFI) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
SOSIALT ARBEID - SOSIONOMUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
SYKEPLEIER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
TANNPLEIERUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
PEDAGOGIKK Pedagogiske fag bachelor 0
EUROPASTUDIER (EU) Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
GEOGRAFI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
KRIMINOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SAMFUNNSFAG Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SAMFUNNSGEOGRAFI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIALANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
STATSVITENSKAP Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
ENGELSK Språk, litteratur bachelor 0
ENGELSK SPRÅK OG LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 0
FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
LINGVISTIKK Språk, litteratur bachelor 0
SPANSK Språk, litteratur bachelor 0
SPRÅK Språk, litteratur bachelor 1
TYSK Språk, litteratur bachelor 1
ARKITEKTUR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - AUTOMATISERINGSTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
INGENIØR - BYGG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - DATA Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - ELEKTRONIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - BYGG, ENERGI OG MILJØ Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - IKT Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - KJEMI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - MARINTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - MASKIN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - MATERIALTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
MUSIKKLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
OFFENTLIG ADMINISTRASJON OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
ORGANISASJON OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
SAMFUNNSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMI OG ADMINISTRASJON Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMI OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BILLEDKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
STATISTIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 1
HELSEVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MOLEKYLÆRMEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
MUSIKKTERAPI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MIKROBIOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MOLEKYLÆRBIOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 1
ANTROPOLOGI OG UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
ITALIENSK Språk, litteratur 2-årig master 1
MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INFORMASJONSSIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
PLANTEVITENSKAP Matematikk og naturfag 2-årig master 0
RELIGION OG SAMFUNN Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
FARMASI - RESEPTARUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ARKITEKTUR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
LANDSKAPSARKITEKTUR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KUNSTFAG Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKUESPILL Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
REGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SCENOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
VISUELL KOMMUNIKASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KLESDESIGN OG KOSTYMEDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
BILLEDKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KOREOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
OPERA Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KUNST / KUNSTHÅNDVERK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KUNST / KUNSTHÅNDVERK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
DATAFAG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
DATAFAG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
REISELIV Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
DANS Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DANS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
EIENDOMSMEGLING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FINANSIELL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
PROGRAMVAREUTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
SPORT MANAGEMENT / IDRETTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INGENIØR - ENERGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
SPILLPROGRAMMERING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
INTERAKTIVT DESIGN Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
ØKONOMI OG LEDELSE - SIVILØKONOM Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
JOURNALISTIKK / MEDIEFAG / KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
HUMANISTISKE FAG Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
HUMANISTISKE FAG Historie, religion, idéfag bachelor 0
FOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
JORDBRUK / SKOGBRUK / FISKERIFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
FILM / FOTO Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
HELSEVERNFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
JORNALISTIKK / MEDIEFAG / KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MILJØFAG Matematikk og naturfag bachelor 0
TOLK / TRANSLATØR Språk, litteratur bachelor 0
TERAPIFAG Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
JORDBRUK / SKOGBRUK / MILJØFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 0
TROPEMEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
TOLK / TRANSLANTØR Språk, litteratur 2-årig master 0
TEATERPRODUKSJON OG SKUESPILLERFAG Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
BIBLIOTEK- OG INFORMASJONSVITENSKAP Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
BIOMEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
PROGRAMVAREUTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
MEDIETEKNOLOGI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
KUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KERAMIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEKSTIL Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MATEMATIKK OG ØKONOMI Matematikk og naturfag bachelor 0
SIVILINGENIØR - MATERIALTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
ARKEOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
ØKONOMI OG ADMINISTRASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag profesjonsutdanning 0
OFFENTLIG INTERNASJONAL JUS Jus 2-årig master 0
ODONTOLOGI (TANNLEGE) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 5-årig master 0
FARMASI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 5-årig master 0
ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
FOTOJOURNALISTUTDANNING (FOTOJOURNALISTIKK) Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
UTØVENDE MUSIKK - JAZZ Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MATEMATIKK OG FYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ANIMASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
LEDELSE I HELSE- OG SOSIALTJENESTEN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ANVENDT ØKOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
VETERINÆRUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 5-årig master 0
ASTRONOMI Matematikk og naturfag bachelor 0
DESIGN - GRAFISK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - INDUSTRI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - INTERIØR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - MOTE/TEKSTIL Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - SMYKKE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - GRAFISK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
DESIGN - INDUSTRI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
DESIGN - MOTE/TEKSTIL Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
LANDBRUKSFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
LANDBRUKSFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 0
JOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
HUSDYRVITENSKAP Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
SKOGFAG Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
FORNYBAR ENERGI Matematikk og naturfag bachelor 0
FOLKEHELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ØKOLOGI OG NATURRESSURSER Matematikk og naturfag bachelor 0
KULTURSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SPRÅKFAG/LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 0
SPRÅKFAG/LITTERATUR Språk, litteratur 2-årig master 0
REKLAME Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REKLAME Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MILJØFAG Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MEDIA / MULTIMEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
FILMREGI / FILMFOTO Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
FINE ART Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FINE ART Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
ILLUSTRASJON OG ANIMASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
ILLUSTRASJON OG ANIMASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
KERAMIKK / GLASS Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FINANS / REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
FINANS / REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
HUMAN RESOURCES (HR) Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
SOSIALØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
SOSIALØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
KULTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KULTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
HUMANIORA Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
HUMANIORA Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - IKT Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SPILLDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
UTØVENDE MUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
REHABILITERING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
JUS - STUDIE I UTLANDET Jus 2-årig master 0
HOTELL / REISELIV / TURISME Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
HOTELL / REISELIV / TURISME Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
MEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
MUSIKKPRODUKSJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
RELIGION Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
DATAVITENSKAP Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
KLINISK ERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - PETROLEUMSFAG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
HELSEINFORMATIKK Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
LUFTFARTSFAG Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
SAMTIDSKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
BEDRIFTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
AKUPUNKTUR Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
IDRETT OG KROPPSØVING Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
KINESISK Språk, litteratur bachelor 0
JAPANSK Språk, litteratur bachelor 0
POLITIKK OG INTERNASJONALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
JUS Jus bachelor 0
INTERNASJONAL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ANVENDT DATATEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
DATASIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
HOTELLEDELSE - HOTELLADMINISTRASJON Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
MIDTØSTENKUNNSKAP Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PLANTEVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
INFORMASJONS- OG KOMMUNIKASJONSTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
ILLUSTRASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
EVENTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
RUSSISK Språk, litteratur bachelor 0
FORNYBAR ENERGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
GERONTOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
UTØVENDE MUSIKK - FOLKEMUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
VISUELL KOMMUNIKASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
GRAFIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FARMASI - RESEPTARUTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
DYREVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
MBA I LUFTFARTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
KLINISK FARMASI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
FRED OG KONFLIKTSTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
BIOMEDISIN Matematikk og naturfag bachelor 0
UTØVENDE KUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
RELIGION Historie, religion, idéfag bachelor 0
MILJØBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNATIONAL BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL VIRKSOMHET Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MASSEKOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
INTERIØRDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 0
INFORMASJONSTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
KJØNNSSTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
MIDDELALDERSTUDIER Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
OFFENTLIG ADMINISTRASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
EF ENGELSK SPRÅKKURS Språk, litteratur språkskoler 1
EF EKSAMENSFORBEREDENDE KURS Språk, litteratur språkskoler 1
EF INTERNSHIP PROGRAM Språk, litteratur språkskoler 1
EF MULTILANGUAGE YEAR Språk, litteratur språkskoler 1
EF TWIN & TRIPLE CENTERS Språk, litteratur språkskoler 1
EF UNIVERSITY FOUNDATION YEAR Språk, litteratur språkskoler 1
EF ADVANCED DIPLOMAS IN ENGLISH Språk, litteratur språkskoler 1
JORDMORFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
INTERNASJONAL BUSINESS OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
PR (PUBLIC RELATIONS) Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
FILM OG TV Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
PR (PUBLIC RELATIONS) Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
ANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
FILM OG TV Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
INGENIØR - INDUSTRIELL DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INTERAKSJONSDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
BYGGLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INTERIØR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
INDUSTRIELL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
KONFLIKTLØSNING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
FILM Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
WEBUTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
INGENIØR - TELEKOMMUNIKASJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
GEOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
ANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
POLITIKK OG INTERNASJONALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
BEDRIFTSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INGENIØR - ELEKTRO Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
HUMAN ERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ASTROFYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MEDIER OG KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
INGENIØR - PROGRAMVARE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
DATAVITENSKAP Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
BYGGLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENGELSK LITTERATUR Språk, litteratur 2-årig master 1
LYDPRODUKSJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MARKEDSFØRINGSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
GRAFISK DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DIGITALE MEDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
MENNESKERETTIGHETER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
DIGITAL FILMPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
PREHOSPITALT ARBEID - PARAMEDIC Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
BYPLANLEGGING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
INTERIØR Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
GRAFISK DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
EVENTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
WEBDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
HOTELL- OG REISELIVSLEDELSE Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
HOTELL- OG REISELIVSLEDELSE Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
HOTELL- OG EVENTLEDELSE Hotell- og reiselivsfag bachelor 0
EIENDOMSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
GRAFISK DESIGN OG ILLUSTRASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
INTERIØRARKITEKTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
ILLUSTRASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SKUESPILL Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MARKEDSFØRINGSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
MATEMATIKK MED ØKONOMI Matematikk og naturfag bachelor 0
ØKONOMETRI OG MATEMATISK ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMI MED ØKONOMISK HISTORIE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
SOSIALPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
POPULÆRMUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MARKEDSFØRING OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REGNSKAP OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FORHISTORISK ARKEOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
DETALJHANDELSMARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
JAPANSTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - BIOMEDISINSK TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
BEDRIFTSKOMMUNIKASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
SIVILINGENIØR - MEKANIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
BIOKJEMI Matematikk og naturfag bachelor 1
BIOKJEMI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MODERNE HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
INTERNASJONAL MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
SOSIALT ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ANTROPOLOGI OG MEDIA Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
ANTROPOLOGI OG SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
POLITISKE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
FORSIKRINGSMATEMATIKK (AKTUAR) Matematikk og naturfag bachelor 0
MOTE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
FINANSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
FINANSIELL MATEMATIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
FINANS OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
3D ANIMASJON OG SPILL Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEKOMMUNIKASJON OG STYLING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN OG HÅNDVERK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
INTERIØRARKITEKTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
BANK OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNATIONAL BUSINESS OG HANDEL Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REGNSKAP OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ØKOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
MIKROBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
REKLAME, PR OG MEDIA Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FILM Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
MOTE Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INVESTERING OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
BANK OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
NOVELLESKRIVING Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
KRIMINALTEKNIKK Matematikk og naturfag bachelor 1
ANVENDT MATEMATIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOKJEMI OG MOLEKYLÆR BIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
MARINBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
FINANS Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
EVENTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
MOTE- OG LUKSUSVARELEDELSE Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
HOTELLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
SPORTS MANAGEMENT Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
MUSIKKLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon kurs 0
FILOSOFI, POLITIKK OG ØKONOMI Historie, religion, idéfag bachelor 1
SOSIALE MEDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
PR OG KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
GEOGRAFI MED MILJØSTUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
GEOGRAFI MED MARINE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
MAGASINJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
KRIMNOLOGI OG PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
STATISTIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
DIGITAL KULTUR Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
ENERGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
UTØVENDE MUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KLASSISKE FAG Historie, religion, idéfag bachelor 1
ENGELSK OG AMERIKANSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 0
SOSIOLOGI OG KINESISK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI OG POLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PSYKOLOGI MED KLINISK PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
PSYKOLOGI MED LEDELSE Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
PSYKOLOGI MED KRIMINALPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
HISTORIE OG ANTROPOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
HISTORIE OG IDEHISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
HISTORIE OG POLITIKK Historie, religion, idéfag bachelor 1
INTERNASJONALE STUDIER OG KINESISK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PSYKOSOSIALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
MEDIER OG ENGELSK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MEDIER OG SOSIOLOGI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
FINE ART OG KUNSTHISTORIE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
ENGELSK OG HISTORIE Språk, litteratur bachelor 1
BARNELITTERATUR Språk, litteratur 2-årig master 0
PSYKOLOGI OG SOSIALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
FILM - REDIGERING Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
FILM - PRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
FILM - REGISSERING FIKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
KJØNN, MEDIA OG KULTUR Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KUNST OG POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
MENNESKERETTIGHETER, KULTUR OG SOSIAL RETTFERDIGHET Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
MUSIKALTEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
RADIO Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
RÅDGIVNINGSVITENSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
UTDANNINGSVITENSKAP Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
SIVILINGENIØR - MEKATRONIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
SIVILINGENIØR - FORNYBAR ENERGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
BEDRIFTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
HELSEFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
HELSESØSTERFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
DYREPLEIE Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
KARRIEREVEILEDNING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
INNOVASJON OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ILLUSTRASJON OG GRAFIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
TEATER OG YRKESUTØVELSE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
FINE ART OG ILLUSTRASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
TRENING, ERNÆRING OG HELSE Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
IDRETTSTERAPI Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
IDRETTSPSYKOLOGI Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
IDRETTSFORVALTNING Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
BIOMEDISINSK VITENSKAP / TEORETISK BIOMEDISINSK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
MENNESKELIG BIOVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
ANALYTISK KJEMI OG RETTSMEDISIN Matematikk og naturfag bachelor 1
RETTSMEDISINSKE UNDERSØKELSER Matematikk og naturfag bachelor 1
BIOLOGISK RETTSMEDISIN Matematikk og naturfag bachelor 1
POLITIKK OG HISTORIE Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
ENGELSK OG KREATIV SKRIVING Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK OG SPANSK Språk, litteratur bachelor 0
FRANSK OG INTERNASJONALE RELASJONER Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK OG BUSINESS Språk, litteratur bachelor 1
BUSINESSPRÅK Språk, litteratur bachelor 1
SPANSK OG BUSINESS Språk, litteratur bachelor 1
SPANSK OG "TEFL" Språk, litteratur bachelor 1
DATA OG SOFTWAREINGENIØR Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
ETISK HACKING OG NETTVERKSSIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
FORRETNINGSINFORMASJONSTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
SPILLTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
MULTIMEDIA DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
JORDMOR Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
MEDISINSK OG FARMAKOLOGISK VITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
MAT OG ERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
AMBULANSEVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
PSYKIATRISK SYKEPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
BARN- OG UNGDOMSSYKEPLEIER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
BARN- OG UNGDOMSSTUDIER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
INTERNASJONAL LEDELSE OG STYRING INNEN HELSE- OG SOSIALFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
ENGELSK OG JOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
ENGELSK UNDERVISNING I ENGELSK SOM FREMMEDSPRÅK Lærer- og lektorutdanning bachelor 1
OLJE, GASS OG ENERGISTYRING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
KOMBINERT TEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
MASKINTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
KRISEHÅNDTERING OG BEREDSKAP Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
KRISEHÅNDTERING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
SIVILINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
INGENIØR - MOTORSPORT Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - INDUSTRI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
KONSTRUKSJONSFORVALTNING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
ARKITEKTINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
MOTOR- OG TRANSPORTDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
FLYTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
FLYINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INTERNASJONAL FINANS OG REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL ØKONOMI OG HANDEL Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BUSINESS OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FINANS OG INVESTERING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
VIRKSOMHET OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FINANSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
VIRKSOMHET OG MENNESKELIG RESSURSFORVALTNING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
EUROPEISK VIRKSOMHETSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
VIRKSOMHETSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONALE RELASJONER OG HISTORIE Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
ANTROPOLOGI OG JUS Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
FORRETNINGSMATEMATIKK OG STATISTIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
STATISTIKK MED FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMISK HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
ØKONOMISK HISTORIE MED ØKONOMI Historie, religion, idéfag bachelor 0
MILJØ OG UTVIKLING Matematikk og naturfag bachelor 0
MILJØPOLITIKK OG ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
GEOGRAFI MED ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
POLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK OG ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
POLITIKK OG FILOSOFI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
FILOSOFI OG ØKONOMI Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI, LOGIKK OG VITENSKAPELIG METODE Historie, religion, idéfag bachelor 0
SOSIALPOLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIALPOLITIKK OG SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIALPOLITIKK MED STYRING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIALPOLITIKK OG ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIALPOLITIKK OG KRIMNOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
REGJERING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
REGJERING OG ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
REGJERING OG HISTORIE Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
REGNSKAP, ORGANISASJONER OG INSTITUSJONER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ANTROPOLOGI OG UTVIKLINGSLEDELSE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
AFRIKANSK UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
REKLAME OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
BEREDSKAP OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
MILJØLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
GLOBAL DISTRIBUSJONSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
GLOBAL ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KOMPETANSEUTVIKLING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
JUS Jus 2-årig master 0
ENGELSK SPRÅKOPPLÆRING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
AGROØKOLOGI OG MATSIKKERHET Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 1
TERRORISME, INTERNASJONAL KRIMINALITET OG GLOBAL SIKKERHET Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
FREDSBYGGING (NETTBASERT) Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KRISEHÅNDTERING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SPESIALJOURNALISTIKK - (HELSEJOURNALISTIKK / GLOBAL JOURNALISTIKK / INDUSTRIJOURNALISTIKK) Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
INTERNASJONAL FORRETNINGSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BEDRIFTSTYRESETT Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL IDRETTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KAPITALFORVALTNING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDELSE OG STYRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ANVENDT PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
HELSEPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
ARBEIDSPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
ETTERFORSKNINGSPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
ETTERFORSKNINGSPSYKOLOGI OG KRIMINOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
MARITIM SIKKERHET (NETTBASERT) Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDELSE INNEN OLJE OG GASS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
IDRETTSKONSULENT Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
MARKEDSFØRING INNEN IDRETT Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
STRATEGISK MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
GLOBAL VIRKSOMHETSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
GLOBAL FINANSIELL SERVICE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
GLOBAL FINANSIELL HANDEL Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL MOTEFORVALTNING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL MARKEDSFØRING INNEN MOTE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KJØRETØYINTERIØR Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
MALERI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
INTERIØRDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INDUSTRIELL PRODUKTDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
DESIGN OG TRANSPORT Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
MODERNE KUNST I PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
SAMARBEIDSTEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
OLJE OG MILJØTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
LUFTFARTSTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FLYTRANSPORTADMINISTRASJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INDUSTRIINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
SIVIL- OG KONSTRUKSJONSINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
SIVILINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
SIVILINGENIØR (TEKNISK RUTE) Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
KONTROLLINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
DATAVITENSKAP OG BEREGNINGSORIENTERT INTELLIGENS Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INNEBYGD MIKROELEKTRONIKK OG TRÅDLØSE SYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØRLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - BUSINESS MANAGEMENT Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - PROSJEKTLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
EUROPEISKE SYSTEMER OG KONTROLL Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
RETTSMEDISINSK DATABEHANDLING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
MENNESKELIGE FAKTORER I LUFTFARTEN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
HUMANITÆR TEKNOLOGI OG DATABEHANDLING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
LEDELSE OG INFORMASJONSSYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
FORVALTNING AV INFORMASJONSTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
PRODUKSJONSINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
MEKANISK INGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
NETTVERK OG DATA Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
OLJE OG GASSINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
BÆREKRAFTIG BYGG, YTELSE OG DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
SYSTEM OG KONTROLL Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
LUFTFARTSLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
BYGGEPROSJEKT OG KOSTNADSSTYRING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
PSYKOLOGI INNEN LESEUTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
AKADEMISK SPRÅK OG YRKESKULTUR Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
AKADEMISK SKRIVEUTVIKLING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
AVANSERT FYSIOTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
AVANSERT PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
ANVENDT FORSKNING INNEN IDRETT OG TRENING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
HJELPEMIDDELTEKNOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
FORRETNINGSPSYKOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MODERNE PERSPEKTIVER INNEN UTVIKLINGSHEMMING, PSYKISKE LIDELSER OG MEDISINSK PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SVINDELETTERFORSKNING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
MANUELLTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
NEVROLOGISK ERGOTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
NEVROLOGISK REHABILITERING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
FARMAKOLOGI OG MEDISINSK FORSKNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
OFFENTLIG HELSEFORVALTNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
FOLKEHELSEERNÆRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
LEDERSKAP OG FORVALTNING INNEN SOSIAL- OG HELSEVESENET Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SOSIAL OG TERAPEUTISK HAGEBRUK Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KREFTOMSORG FOR TENÅRINGER OG UNGE VOKSNE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
FORANDRE HELSESEKTOREN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
STYRKE OG UTHOLDENHET Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv 2-årig master 1
SUPPLY CHAIN MANAGEMENT Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ANVENDT SAMFUNNSFAG Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
MOTE OG TEKSTILDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MALING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TREDIMENSJONAL DESIGN - KERAMIKK OG GLASS / SMYKKER / PRODUKTDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
ANVENDT BIOMEDISINSK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
ANVENDT IDRETT OG TRENINGSVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOMEDISINSK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
DIGITAL MEDIA - DESIGN, PRODUKSJON OG UTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
KRIMNOLOGI MED ANVENDT PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
LANDBRUK MED FORRETNINGER Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
FORRETNINGSFINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FORRETNINGSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ANVENDT MATEMAIKK / STATISIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATISK OG TEORETISK FYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
FYSIKK MED PLANET- OG ROMFYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
ROMVITENSKAP OG ROBOTIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
KREATIV KUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
HISTORIE OG MEDIA Historie, religion, idéfag bachelor 0
LANDBRUK MED HUSDYRVITENSKAP Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
LANDBRUK MED LEDELSE Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
EUROPEISK HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
MILJØVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
MILJØ GEOVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
FYSISK GEOGRAFI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
ENGELSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 1
LEDELSE OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
LEDELSE OG DIGITALE FORRETNINGER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
LEDELSE OG FORRETNINGER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
LEDELSE OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
LEDELSE OG PROSJEKTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
REISELIVSMARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
KINA I KOMPARATIVT PERSPEKTIV Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
BYDESIGN OG SAMFUNNSFAG Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KONFLIKTSTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KRIMINALPOLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KULTUR OG SAMFUNN Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
UTVIKLINGSLEDELSE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
ØKONOMETRI OG MATEMATISK ØKONOMI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
ØKONOMISK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
ØKONOMI OG FILOSOFI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ØKONOMI, RISIKO OG SAMFUNN Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MILJØ OG UTVIKLING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
IMPERIER, KOLONIALISME OG GLOBALISERING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
MILJØØKONOMI OG KLIMAFORANDRINGER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MILJØPOLITIKK OG REGULERINGER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
EU-POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
EUROPASTUDIER: IDEER, IDEOLOGIER OG IDENTITETER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
FINANS OG ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
FINANS OG PRIVAT EGENKAPITAL Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
KJØNN, UTVIKLING OG GLOBALISERING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KJØNN, POLITIKK OG ULIKHETER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GLOBAL HELSE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GLOBAL POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GLOBAL HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
SYKEPLEIE FOR VOKSNE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
SYKEPLEIE - BARN OG UNGDOM Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
SYKEPLEIE - MENTAL HELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
ERNÆRING OG DIETT Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ARKITEKTONISK TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
INGENIØR - MEKANIKK OG OFFSHORE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - MEKANIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
MOTELEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNASJONAL TURISTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FILMPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
LANDSKAPSARKITEKTUR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
KREATIV SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
PROFESJONELL SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - FILM OG VISUELLE KUNSTSTUDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - ANVENDT KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - DIGITAL MEDIA OG KULTUR Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - GLOBAL MEDIA OG KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KOMMUNIKASJON, KULTUR OG MEDIA - FOTOGRAFI OG MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
MEDISINSK VITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNASJONAL BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
UTDANNINGSSTUDIER Lærer- og lektorutdanning bachelor 1
ANVENDT ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
URBAN OG REGIONAL PLANLEGGING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PROGRAMVAREINGENIØR Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
ANIMASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
REKLAMEFOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
REKLAMEFOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
ARKITEKTUR - PLASSUTNYTTELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
UNDERVISNING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
DIGITAL DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KREATIV SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KOSTYMEDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MAKEUP-ARTIST - MAKE-UP ARTIST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KOMMUNIKASJONSDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
LIBERALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
MARINVITENSKAP Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
MOTEMARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
DESIGNLEDELSE Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
3D EFFEKTER FOR FORESTILLING OG MOTE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKREDDERSØM Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KERAMISK DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KOSTYME TIL FORESTILLING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KREATIV RETNING FOR MOTE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN FOR ART DIRECTION Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGNLEDELSE OG KULTURER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEGNING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEKOMMUNIKASJON: MOTEHISTORIE OG TEORI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEKONTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEDESIGN OG UTVIKLING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKNOLOGI: HERREKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKNOLOGI: DAMEKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEILLUSTRASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTESMYKKER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEMØNSTER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTEFOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTE - TRENINGSKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTESTYLING OG PRODUKSJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKSTILER: BRODERI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKSTILER: STRIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTETEKSTILER: PRINT Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTE: HERREKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTE: STRIKKEKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTE: DAMEKLÆR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MOTE: MOTEPRINT Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FINE ART 2D, 3D, 4D Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FINE ART: BILLEDKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FINE ART: SKULPTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
HÅR OG SMINKE FOR MOTE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
HÅR, SMINKE OG PROTETIKK FOR TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
INTERAKSJON DESIGNKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
INTERIØR OG AREALDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SMYKKEDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKULPTUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
LYDKUNST OG DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
ROMDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEKSTILDESIGN - PRINT, STRIKK OG VEVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEKSTILDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEATER OG SCENE: KOSTYMETOLKNING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEATER, FILM OG TV: STILLDESIGN FOR TEATER, FILM OG TV Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEATER, FILM OG TV: TEATERDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEATER, FILM OG TV: TEKNIKK OG SPESIALEFFEKTER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KOSMETIKKVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
INFORMASJONS- OG GRENSESNITTSDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
3D DESIGN Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEKOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEKOMMUNIKASJON: MOTEKOMMUNIKASJON OG PROMOTERING Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEKOMMUNIKASJON: MOTEJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
FINE ART: PRINT OG TIDSBASERTE MEDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
GRAFIKK OG MEDIEDESIGN Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
DIREKTEHENDELSER OG TV Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MAGASINER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MEDIA OG KULTURSTUDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
FOTOJOURNALISTIKK OG DOKUMENTARFOTOGRAFI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
SPORTSJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
MOTEMEDIA OG KRITIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
KULTUR, KRITIKK OG KONSERVERING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
ARKITEKTUR: ROM OG OBJEKTER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
PRODUKTDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
MOTEINNKJØP OG SALGSFREMMING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
PR OG KOMMUNIKASJON INNEN MOTE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
VISUELL SALGSFREMMING OG MERKEVAREBYGGING INNEN MOTE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
MOTE: MOTEDESIGN MED MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
GRAFISK MERKEVAREBYGGING OG IDENTITET Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNASJONAL PRODUKSJONSLEDELSE INNEN MOTE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ILLUSTRASJON OG VISUELLE MEDIER Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
INNOVATIV MØNSTERKUTTING FOR AKADEMIKERE OG FAGFOLK Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KONSERVERING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KURATERING OG SAMLINGER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
DESIGN - KERAMIKK, MØBLER ELLER SMYKKER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
DRAMATISK SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
TEGNING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
GRAFISK DESIGNKOMMUNIKASJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INTERIØR- OG ROMDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MATERIELL FREMTID Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FORESTILLINGER - DESIGN OG PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FINE ART FOTOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FILM OG TV: SKUESPILL Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
FILM OG TV: REGI, TEKST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
LYDKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
TEKSTILDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
TEATERDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
VISUELL KUNST: BOKKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
VISUELL KUNST: DESIGNMAKER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
VISUELL KUNST: FINE ART DIGITAL Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KUNST: UTSTILLINGSSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KUNST: BEVEGENDE BILDE Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KUNST: TEORI OG FILOSOFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SPILLDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
KUNST OG LIVSSTILSJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
KARAKTERANIMASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
DOKUMENTARFILM Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
ILLUSTRASJON OG VISUELL MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
FOTOJOURNALISTIKK OG DOKUMENTARFOTOGRAFI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
PUBLISERING Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
TV Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
KULTUR, KRITIKK OG KONSERVERING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
ARKITEKTUR: BYER OG INNOVASJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
INDUSTRIELL DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KOMMUNIKASJON I INTERAKSJONSDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KOMMUNIKASJONSDESIGN Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
DESIGNLEDELSE OG KULTURER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MOTEKOMMUNIKASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
GRAFISK MERKEVAREBYGGING OG IDENTITET Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
NARRATIVE MILJØER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
SERVICEDESIGN Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
OSEANOGRAFI Matematikk og naturfag bachelor 0
PSYKOLOGI (IFP) Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
HELSETJENESTER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
INTERNASJONAL UTVIDET STUDIE I ØKONOMI OG ADMINISTRASJON Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMI OG ADMINISTRASJON MED FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
STATSAUTORISERT REGNSKAPSFØRER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FORRETNINGSLEDELSE MED FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FORRETNINGSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FORRETNINGSLEDELSE (IFP) Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
LEDELSE INNEN INFORMASJONSTEKNOLOGI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REKLAME OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
POLITIVITENSKAP Jus 2-årig master 1
IT-SYSTEMER Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
TIDLIG BARNDOMSLÆRE Lærer- og lektorutdanning bachelor 0
HELSEVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
MOTEDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN - DIGITAL MEDIA Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
TEKNOLOGI - KONSTRUKSJONSLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
LUFTFARTSINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
ELEKTROINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
BIOMEDISINSK VITENSKAP (FARMASØYTISK VITENSKAP) Matematikk og naturfag bachelor 1
ØKONOMI OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
MEDISINSK FYSIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
OFFENTLIG POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SUPPLY CHAIN OG LOGISTIKKLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INFORMASJONSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
EIENDOM Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MILJØVITENSKAP OG TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
URBAN DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
MOTEDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
HELSEFAG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
MULTIMEDIAJOURNALISTIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
NEVROVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
ANVENDT PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
SPORT OG IDRETTSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
MODERNE MUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FOTTERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
KLINISK TRENINGSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
IDRETT OG TRENINGSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
SYKEPLEIE (KLINISK LEDERSKAP) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
BIOMEDISINSK FORSKNING Matematikk og naturfag bachelor 0
KVANTITATIV FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
PROSJEKTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
PLANLEGGING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INGENIØR - BIOMEDISIN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DATAINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - PROGRAMVARE Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
UTDANNINGSPSYKOLOGI Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
SOSIALPEDAGOGI Pedagogiske fag bachelor 0
ENGELSK SPRÅK OG KOMMUNIKASJON Språk, litteratur bachelor 1
FILM, RADIO OG TV Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
BARNESYKEPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
DIAGNOSTISK RADIOGRAFI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
WEBTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
BARNDOMSSTUDIER Lærer- og lektorutdanning bachelor 0
ANVENDT KRIMINOLOGI Jus bachelor 0
PR, MEDIA OG MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
DIGITAL MARKEDSFØRINGSKOMMUNIKASJON Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
RELIGION, FILOSOFI OG ETIKK Historie, religion, idéfag bachelor 1
EUROPEISK POLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
RÅDGIVNING, COACHING OG MENTORING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
AMERIKASTUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
ØKOLOGI OG KONSERVERING Matematikk og naturfag bachelor 0
INTEGRERT VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
TEATERPRODUKSJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KREATIV MUSIKKTEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
REKLAMEMUSIKK Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
KREATIV OG PROFESJONELL SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
AMERIKASTUDIER VIA FORSKNING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
UNGDOMSARBEID OG MILJØLÆRING OG UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
KOGNITIV ATFERDSTERAPI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KULTURELL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
PRAKSIS I UTVIKLING OG INNOVASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
TRANSFORMASJONSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
PSYKOTERAPI - DANSEBEVEGELSER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
HELSE OG VELVÆRE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
MEDISINSK BILDEBEHANDLING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
MENTAL HELSE OG GODKJENT PROFESJONELL PRAKSIS I MENTAL HELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
TIDLIG BARNDOMSLÆRE Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
GLOBAL OG INTERNASJONAL UTDANNING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
ENGELSK LITTERATUR VIA FORSKNING Språk, litteratur 2-årig master 1
MYTER, KOSMOLOGI OG HELLIGDOM Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
TEOLOGI OG RELIGION VIA FORSKNING Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
SPESIELLE BEHOV OG INKLUDERING Pedagogiske fag 2-årig master 1
MEDIE, KUNST OG DESIGN VIA FORSKNING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KREATIV SKRIVING - PROSA Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
REGNSKAP OG MATEMATIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP MED BUSINESSFINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP MED FRANSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP MED TYSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP MED LEDELSE OG INFORMASJONSSYSTEMER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
REGNSKAP MED SPANSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BUSINESSØKONOMI MED MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
ØKONOMI OG MATEMATIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FINANSIELL ØKONOMI OG MATEMATIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED E-HANDEL Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED FINANSIELL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED FRANSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED TYSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL BUSINESS MED SPANSK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
ANATOMISK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
RETTSMEDISINSK ANTROPOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 1
MATEMATISK BIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 1
MATEMATIKK OG BUSINESSØKONOMI MED MARKEDSFØRING Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK OG PSYKOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 1
FYSIKK MED FORNYBAR ENERGIVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
BIOLOGISK KJEMI OG MEDISINFORSKNING Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOLOGISK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
LIVSVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
MOLEKYLÆRGENETIKK Matematikk og naturfag bachelor 1
FYSIOLOGISK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 1
ANVENDT DATATEKNOLOGI: SPILL Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
ANVENDT DATATEKNOLOGI: MENNESKELIG DATAINTERAKSJON Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
FARMAKOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
MEDISIN - INTERKALERTE STUDIER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
KUNST, FILOSOFI, MODERNE PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
DIGITAL INTERAKSJONSDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
FINE ART (DIGITAL MEDIA, TEGNING OG MALING, GRAFIKK, SKULPTUR) Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
INTERIØR OG MILJØDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
SMYKKE- OG METALLDESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
TIDSBASERT KUNST OG DIGITAL FILM Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
PROFESJONELL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
SAMFUNNSKUNNSKAP OG UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
MILJØVITENSKAP OG GEOGRAFI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
INGENIØR - ELEKTRONIKK OG FYSIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
INGENIØR - MEKANIKK MED FORNYBARHET Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
FORNYBARHET Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
KIROPRAKTORUTDANNING (KIROPRAKTIKK) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 5-årig master 0
FILOSOFI OG LITTERATUR Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
SKOTSK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
SCIENCE FICTION Språk, litteratur 2-årig master 1
TEGNESERIER Språk, litteratur 2-årig master 1
INTERNASJONAL KOMMERSIELL LOV Jus 2-årig master 0
PSYKOLOGI - MENTAL HELSE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
PSYKOLOGI - SPRÅK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
PSYKOLOGISK FORSKNINGSMETODE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
UTVIKLINGSPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SUPPLERENDE OG ALTERNATIV KOMMUNIKASJON Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: TERRORISME Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: SØR-ASIA Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: RUSSLAND Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: MIDTØSTEN Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: INTERNASJONALE RELASJONER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: MENNESKERETTIGHETER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: EUROPEISK UNION Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET: NARKOTIKA OG ORGANISERT KRIMINALITET Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL SIKKERHET Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL POLITIKK OG SIKKERHET Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
GLOBALE EMPERIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SOSIALE FORSKNINGSMETODER (BEFOLKNING OG VELFERD) Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SOSIALE FORSKNINGSMETODER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
MILJØLÆRING OG UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
BRUKEROPPLEVELSESDESIGN Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
DATATEKNOLOGI MED INTERNASJONAL BUSINESS Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
DATATEKNOLOGI - FORSKNING Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
INFORMASJONSTEKNOLOGI OG INTERNASJONAL BUSINESS Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
AREALPLANLEGGING MED BYBEVARING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
AREALPLANLEGGING MED BÆREKRAFTIG BYDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
AREALPLANLEGGING MED MARINAREALPLANLEGGING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
AREALPLANLEGGING MED MILJØVURDERING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
LEDELSE I ENERGIINDUSTRIEN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INTERNASJONAL OLJE- OG GASSLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENERGISTUDIER MED SPESIALISERING I OLJE OG GASSØKONOMI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENERGISTUDIER MED SPESIALINSERING I ENERGIPOLITIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENERGISTUDIER MED SPESIALINSERING I ENERGIPOLITIKKENERGISTUDIER MED SPESIALISERING I ENERGIFINANS Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENERGISTUDIER MED SPESIALISERING I ENERGIØKONOMI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ENERGISTUDIER MED SPESIALISERING I ENERGI OG MILJØ Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
VANNHINDRE, RISIKO OG RESILENS Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
FORNYBAR ENERGI OG NULLKARBON BYGNINGER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
NEDSLAGSHYDROLOGI OG LEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
AVANSERT BÆREKRAFTIG BYDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
KONSTRUKSJONSTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FORNYBAR ENERGI OG MILJØMODELLERING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - GEOTEKNIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
GEOTEKNISK JORDSKJELV OG OFFSHOREINGENIØR Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
DESIGN FOR MEDISINTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
BETONGINGENIØR OG MILJØLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
KVALITETSFORBEDRING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
JORDMOR / MORS- OG SPEDBARNSHELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
GLOBAL HELSE OG VELVÆRE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
IDRETTS OG BIOMEKANISK MEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SIMULERBASERT UTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
DIABETESBEHANDLING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
PSYKOLOGISK TERAPI I PRIMÆRBEHANDLING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
PALLIATIV BEHANDLINGSFORSKNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
ORTOPEDISK OPERASJON Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
ORTOPEDISK VITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
ORTOPEDISK OG REHABILITERINGSTEKNOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
BEVEGELSESANALYSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MEDISINSK UTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MENNESKELIG KLINISK EMBRYOLOGI OG ASSISTERTE KONSEPTER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
DIABETESOMSORG, UTDANNING OG LEDELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
PROTETIKK Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KJEVEORTOPEDI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
ORALKREFT Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
OFFENTLIG TANNHELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MEDISINSK KUNST Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
MENNESKELIG ANATOMI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SKALLE OG POSTSKALLE UNGDOMSOSTEOLOGI FOR MEDISINSK, KRIMINALTEKNISK OG AREKEOLOGISKE UTØVERE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
SKRIVING - TEORI OG PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KUNST OG HUMANIORA Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KUNST, SAMFUNN & OFFENTLIGHET Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
ANATOMI FOR KUNSTNERE Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
REGNSKAP, LEDELSE OG STRATEGI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL REGNESKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BUSINESS, REGNSKAP OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BUSINESS, MARKEDSFØRING OG HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BUSINES OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BUSINESS OG HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL BUSINESS OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDELSE OG REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDELSE OG HR Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDERSKAP OG INNOVASJON Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KLIMAENDRENDE ØKONOMI OG POLITIKK Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
AREALPLANLEGGING MED GEOGRAFISKE INFORMASJONSSYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
KREFTSBIOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
BÆREKRAFT Matematikk og naturfag 2-årig master 1
ANATOMI OG AVANSERT RETTSMEDISINSK ANTROPOLOGI Matematikk og naturfag 2-årig master 1
URBANSTUDIER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
CELLE- OG MOLEKYLÆRBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
INGENIØR - KJEMIKALIER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
BÆREKRAFTIG TURISME Hotell- og reiselivsfag 2-årig master 0
CYBERSIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
POLYMERKJEMI Matematikk og naturfag 2-årig master 1
ANALYTISK KJEMI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
BIOMEDISINSK INGENIØR Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MUSIKKUNDERVISNING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MUSIKK - KOMPONERING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KREATIV SKRIVING - POESI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INGENIØR - ELEKTRO Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FILOSOFI OG RELIGION Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
ANTIKK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
AMERIKANSK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
AMERIKASTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
AUDIOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
FILOSOFI MED MODERNE SPRÅK Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI MED MENNESKERETTIGHETER Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG SOSIOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG POLITIKK Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG MODERNE SPRÅK Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG LITTERATUR Historie, religion, idéfag bachelor 1
FILOSOFI OG JUS Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI OG KUNSTHISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
FILOSOFI, RELIGION OG ETIKK Historie, religion, idéfag bachelor 0
HISTORIE OG SOSIOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 1
GLOBAL HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
AMERIKANSK HISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
MODERNE SPRÅK OG LINGVISTIKK Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK SPRÅK OG LINGVISTIKK Språk, litteratur bachelor 0
MODERNE SPRÅK Språk, litteratur bachelor 1
INGENIØR - DATASYSTEMER Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATANETTVERK Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATASPILL Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
MATEMATIKK MED FYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 1
GENETIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
POLITIKK OG MODERNE SPRÅK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONALE RELASJONER OG MODERNE SPRÅK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI MED SOSIALANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI OG KRIMINOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PSYKOLOGI MED KOGNITIV NEVROVITENSKAP Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
FILMSTUDIER OG KUNSTHISTORIE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DRAMA OG LITTERATUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FORESTILLING FOR VERDEN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SCENE OG PRODUKSJONSLEDELSE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FYSISK TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FILM OG LITTERATUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
FILM OG KREATIV SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKUESPILL OG SCENEKAMP Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKUESPILL OG MODERNE TEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKUESPILL OG LOKALTEATER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SKUESPILL (INTERNASJONAL) Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DRAMA Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
ØKONOMI OG POLITIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNASJONAL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FINANSIELL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
AKTUARIELL VITENSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
HELSEFORSKNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KOGNITIV NEVROVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
TALE- OG SPRÅKTERAPI Språk, litteratur 2-årig master 0
KINESISK-ENGELSK OVERSETTELSE OG TOLKING Språk, litteratur 2-årig master 1
ENGELSK SPRÅK OG LINGVISTIKK Språk, litteratur 2-årig master 0
INTELLIGENTE SYSTEMER OG ROBOTIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INNEBYGDE SYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FORSKNINGSMETODER I PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
POLITISK TEORI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
POLITIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KUNSTIG INTELLIGENS Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
MARKEDSFØRING OG MERKELEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL BUSINESS OG ENTEPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
FINANS OG INVESTERING Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ØKONOMI OG ØKONOMETRI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ATFERDSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDELSE INNEN REGNSKAP OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
PENGER OG BANK Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
BYGNING OG LANDMÅLING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
MENGDELANDMÅLING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
DETALJHANDELSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BUSINESS OG HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INFORMASJONSTEKNOLOGI INNEN BUSINESS Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATABASERT KRIMINALTEKNIKK OG SIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
ENGELSK OG MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
TALE- OG SPRÅKTERAPI Språk, litteratur bachelor 0
INTERIØRARKITEKTUR OG DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
FORESTILLINGER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
UNGDOMSARBEID OG SAMFUNNSUTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
IDRETTSTRENER Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
EIERSTYRING OG SELSKAPSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
STRATEGISK PROSJEKTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KUNST OG DESIGN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
INTERNASJONAL POLITISK ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
APPUTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
IDRETT OG TRENINGSPSYKOLOGI Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv 2-årig master 0
IDRETT OG TRENINGSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv 2-årig master 0
FILMPRODUKSJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
KREATIV TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
BYDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
GRUNNSKOLELÆRER Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
INTERNASJONAL SYKEPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
FOLKEHELSE - HELSEPROMOTERING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
HISPANIC Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK SOM FREMMEDSPRÅK Språk, litteratur bachelor 1
ØKONOMI OG INDUSTRIELL ORGANISASJON Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
ØKONOMI, POLITIKK OG INTERNASJONALE STUDIER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
INTERNASJONAL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
KLASSISK SIVILISASJON Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK OG SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK, INTERNASJONALE STUDIER OG FRANSK Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK, INTERNASJONALE STUDIER OG TYSK Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK, INTERNASJONALE STUDIER OG HISPANIC Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK, INTERNASJONALE STUDIER OG ITALIENSK Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK, INTERNASJONALE STUDIER OG KVANITATIVE METODER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
POLITIKK MED INTERNASJONALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
SOSIOLOGI OG KVANITATIVE METODER Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
HISTORIE (RENESSANSE / MODERNE OG MODERNE) Historie, religion, idéfag bachelor 1
HISTORIE OG ITALIENSK Historie, religion, idéfag bachelor 1
HISTORIE OG FILOSOFI Historie, religion, idéfag bachelor 1
HISTORIE, LITTERATUR OG KULTURER I AMERIKA Historie, religion, idéfag bachelor 1
FILOSOFI MED KLASSISK SIVILISASJON Historie, religion, idéfag bachelor 1
FILOSOFI MED PSYKOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 1
INGENIØR - PRODUKSJON OG MEKANIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
DISKRET MATEMATIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK OG BUSINESSTUDIER Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK OG FILOSOFI Matematikk og naturfag bachelor 0
MEDISINSK MIKROBIOLOGI OG VIROLOGI Matematikk og naturfag bachelor 1
FYSIKK OG BUSINESSTUDIER Matematikk og naturfag bachelor 1
INFORMASJONSSYSTEMER OG LEDELSE OG INNOVASJON Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
FILMSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
TEATER OG UTØVENDE STUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
ENGELSK OG FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK OG TYSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK OG HISPANIC Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK OG ITALIENSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK OG LATINSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK OG TEATERSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
ENGELSK LITTERATUR OG KREATIV SKRIVING Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED ARABISK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED KINESISK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK OG TYSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK OG HISTORIE Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK OG ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED JAPANSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED TYSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED SPANSK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED PORTUGISISK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSKSTUDIER MED RUSSISK Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK MED SOSIOLOGI Språk, litteratur bachelor 1
FRANSK MED TEATERSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
TYSK OG HISTORIE Språk, litteratur bachelor 1
TYSK OG SOSIOLOGI Språk, litteratur bachelor 1
TYSK OG TEATERSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
TYSKSTUDIER MED ARABISK Språk, litteratur bachelor 1
TYSKSTUDIER MED KINESISK Språk, litteratur bachelor 1
TYSKSTUDIER MED JAPANSK Språk, litteratur bachelor 1
TYSKSTUDIER MED PORTUGISISK Språk, litteratur bachelor 1
TYSKSTUDIER MED RUSSISK Språk, litteratur bachelor 1
TYSK OG ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
TYSK MED FILMSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
TYSK MED FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
TYSK MED ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
TYSK MED SPANSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER OG FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER OG TYSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER OG ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER OG TEATERSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED ARABISK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED KINESISK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED FILMSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED TYSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED ITALIENSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED JAPANSK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED PORTUGISISK Språk, litteratur bachelor 1
HISPANICSTUDIER MED RUSSISK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK OG KLASSISK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK OG EUROPEISK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK OG KUNSTHISTORIE Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK MED FILMSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK MED FRANSK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK MED TYSK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIENSK MED TEATERSTUDIER Språk, litteratur bachelor 1
ITALIASTUDIER MED ARABISK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIASTUDIER MED KINESISK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIASTUDIER MED JAPANSK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIASTUDIER MED POTRUGISISK Språk, litteratur bachelor 1
ITALIASTUDIER MED RUSSISK Språk, litteratur bachelor 1
SPRÅK, KULTUR OG KOMMUNIKASJON Språk, litteratur bachelor 1
SERVICELEDELSE OG DESIGN Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
PROGRAM OG PROSJEKTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
MARKEDSFØRING OG STRATEGI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERNASJONAL HANDEL, STRATEGI OG DRIFT Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON FOR BEDRIFTER OG PROFESJONER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
HR-LEDELSE OG ANSETTELSESRELASJONER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ØKONOMI OG INTERNASJONAL FINANSIELL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
E-BUSINESSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
BEDRIFTSANALYSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ATFERDSFINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
ØKONOMI OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INGENIØR - KOMMUNIKASJON OG INFORMASJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
DIAMANTVITENSKAP OG TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - ENERGI OG STRØM Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INTERNASJONAL TEKNOLOGILEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - PRODUKSJONSSYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
TUNNELER OG UNDERGRUNNSROM Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
URBAN INFORMATIKK OG ANALYTIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
ANALYTISK VITENSKAP: METODER OG INSTRUMENTAL TEKNIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 1
BIOTEKNOLOGI, BIOPROSESSING OG BUSINESSLEDELSE Matematikk og naturfag 2-årig master 1
KJEMI MED VITENSKAPELIG SKRIVING Matematikk og naturfag 2-årig master 1
MILJØBIOVITENSKAP I ET ENDRENDE KLIMA Matematikk og naturfag 2-årig master 1
MAT OG MILJØSIKKERHET Matematikk og naturfag 2-årig master 1
MATSIKKERHET Matematikk og naturfag 2-årig master 1
TVERRFAGLIG MATEMATIKK Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MEDISINSK BIOTEKNOLOGI OG BEDRIFTSLEDELSE Matematikk og naturfag 2-årig master 1
MOLEKYLÆRANALYTISK VITENSKAP Matematikk og naturfag 2-årig master 1
GAMMEL VISUELL OG MATERIELL KULTUR Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KARRIEREUTVIKLING OG COACHING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KLINISKE ANVENDELSER AV PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KJØNN OG INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL KULTURELL POLISI OG LEDELSE Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL POLITIKK OG ØST-ASIA Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERNASJONAL POLITIKK OG EUROPA Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
POLITISK OG JURIDISK TEORI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
OFFENTLIG POLISI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
FORSKNING I POLITIKK OG INTERNASJONALE STUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
SOSIAL FORSKNING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
STORDATA OG DIGITAL FREMTID Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
STORDATA OG KVANTITATIVE METODER Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
DATAVITENSKAP OG APPLIKASJONER Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
DATAANALYSE Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
INFORMASJONSSYSTEMLEDELSE OG INNOVASJON Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
VITENSKAPELIG DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
COACHING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
KONTINENTAL FILOSOFI Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
KULTUREN AV DEN EUROPEISKE RENESSANSEN Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
MEDISINHISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
VISUELL OG MATERIELL KULTUR I ANTIKKENS HELLAS Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
VISUELL OG MATERIELL KULTUR I ANTIKKENS ROMA Historie, religion, idéfag 2-årig master 1
KREATIVE MEDIEFORETAK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
DIGITAL MEDIA OG KULTUR Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
GLOBAL MEDIA OG KOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
VITENSKAP, MEDIA OG OFFENTLIG POLISI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 1
TEATERKONSULENT Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
SKRIVING Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
PEDAGOGISK STYRING OG LEDELSE Pedagogiske fag 2-årig master 1
GLOBAL SHAKESPEARE Språk, litteratur 2-årig master 1
PAN-ROMANTIKKEN Språk, litteratur 2-årig master 1
OVERSETTELSE OG TVERRKULTURELLE STUDIER Språk, litteratur 2-årig master 1
OVERSETTELSE, SKRIVING OG KULTURELLE FORSKJELLER Språk, litteratur 2-årig master 1
VERDENSLITTERATUR Språk, litteratur 2-årig master 1
KRIMINOLOGI OG KRIMINALJUS Jus bachelor 0
HISTORIE OG KREATIV SKRIVING Historie, religion, idéfag bachelor 0
UNGDOM OG SAMFUNNSARBEID (SAMFUNNSUTVIKLING OG LEDERSKAP) Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
FAMILIE OG BARNDOMSSTUDIER Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
UNDERVISNING (RÅDGIVNING OG PSYKOLOGI) Lærer- og lektorutdanning bachelor 0
UNDERVISNING OG BARNDOMSSTUDIER Lærer- og lektorutdanning bachelor 1
KRINGKASTING, JOURNALISTIKK OG MEDIAKOMMUNIKASJON Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
TV-PRODUKSJON OG TEKNOLOGI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
BIBLIOTEK OG INFORMASJONSLEDELSE Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
INTELLIGENT DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
ALTOPPSLUKENDE TEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
KREATIV DATABEHANDLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATABEHANDLINGSFILOSOFI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATANETTVERK OG SIKKERHET Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATASPILLUTVIKLING Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
TERAPEUTISK BARNEOMSORG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
HELSE, VELVÆRE OG FELLESSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
HELSE OG SOSIALOMSORG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
HELSE OG SOSIALOMSORG (MENTAL HELSE) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
HELSE OG SOSIALOMSORG (LEDELSE OG LEDERSKAP) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
HELSE OG SOSIALOMSORG (ALDRING OG SENERE I LIVET) Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
REHABILITERING OG SKADELEDELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
KOMPLIMENTÆRTERAPI FOR HELSEVESENET Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
IDRETTSLEDERSKAP OG UTVIKLING Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 0
MARKEDSFØRING OG FORBRUKERPSYKOLOGI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
GLOBAL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FORNYBAR ENERGI OG BÆREKRAFTIG TEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
RACERBILTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - ELEKTRISK OG ELEKTRONISK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
LUFTFART OG MEKANISK INDUSTRI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - LUFTFART OG MEKANIKK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
LYDTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
BOLIGER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
ARKITEKTONISK DESIGNTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
TEATER, TV OG FORESTILLINGER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
ILLUSTRASJON, GRAFISKE ROMANER OG BARNEBØKER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
GRAFISK DESIGN OG MULTIMEDIA Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DESIGN: ANVENDT KUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
GEOGRAFI, ØKOLOGI OG MILJØ Matematikk og naturfag bachelor 0
KRIMINALTEKNISK VITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
KJEMI MED GRØNN NANOTEKNOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
DYRELIV OG PLANTEBIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
HESTEVITENSKAP OG VELFERDSLEDELSE Matematikk og naturfag bachelor 0
VITENSKAP I POLYMER OG BIOPOLYMER Matematikk og naturfag 2-årig master 0
FORMULERINGSVITENSKAP Matematikk og naturfag 2-årig master 0
UNGDOM OG SAMFUNNSARBEID Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
PSYKOLOGI AV RELIGION Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
AVANSERT ENGELSK FOR MINIORITETSSPRÅKLIGE Språk, litteratur 2-årig master 0
AVANSERT KLINISK PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
RÅDGIVNINGSEGENSKAPER FOR UTDANNING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
RÅDGIVNING TIL BARN OG UNGDOM Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
UNDERVISNING AV PSYKOLOGI Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
LÆRING OG TEKNOLOGI Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
DATANETTVERK Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
BEDRIFTSPSYKOLOGI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
KREATIV MEDIA Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
DESIGN I PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KUNST I PRAKSIS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SOLCELLEPANEL Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FORNYBAR ENERGI OG DISTRIBUERT GENERERING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
FORNYBARE ENERGISYSTEMER OG BÆREKRAFT Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
ELEKTRISKE OG ELEKTRONISKE SYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
AVANSERTE ELEKTRONISKE TEKNIKKER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
DIGITAL- OG RADIOFREKVENSKOMMUNIKASJONSSYSTEMER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KREATIV AUDIOTEKNOLOGI Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
PRODUKSJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KOMPOSITTER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
FLYELEKTRONIKK OG KONTROLL Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
MEDIA OG INTERNASJONAL UTVIKLING Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
ENERGIINGENIØR MED MILJØLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
MANUSFORFATTER OG FORESTILLINGER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KUNSTHISTORIE MED GALLERI- OG MUSEUMSSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
KUNSTHISTORIE OG LITTERATUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FILM OG HISTORIE Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FILM OG ENGELSKSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
DATAGRAFIKK, BILDEBEHANDLING OG MULTIMEDIA Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
SAMFUNN, KULTUR OG MEDIA Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONALE RELASJONER OG POLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONALE RELASJONER OG MODERNE HISTORIE Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONAL UTVIKLING MED ØKONOMI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONAL UTVIKLING OG MILJØ Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
GEOGRAFI OG INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
KULTUR, LITTERATUR OG POLITIKK Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
KOGNITIV PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
OVERSETTELSE, MEDIA OG MODERNE SPRÅK Språk, litteratur bachelor 0
MODERNE SPRÅK MED LEDELSE Språk, litteratur bachelor 0
LITTERATUR OG HISTORIE Språk, litteratur bachelor 0
ENGELSK LITTERATUR MED KREATIV SKRIVING Språk, litteratur bachelor 0
ENGELSK LITTERATUR OG FILOSOFI Språk, litteratur bachelor 0
ENGELSK LITTERATUR OG DRAMA Språk, litteratur bachelor 0
AMERIKANSK OG ENGELSK LITTERATUR Språk, litteratur bachelor 0
AMERIKANSK LITTERATUR MED KREATIV SKRIVING Språk, litteratur bachelor 0
HISTORIE OG KUNSTHISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
ARKEOLOGI, ANTROPOLOGI OG KUNSTHISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 0
SYKEPLEIE FOR MENNESKER MED LÆREVANSKER Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 0
FARMAKOLOGI OG MEDISINOPPDAGELSE Matematikk og naturfag bachelor 0
NATURVITENSKAP Matematikk og naturfag bachelor 0
MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
METEOROLOGI OG OSEANOGRAFI Matematikk og naturfag bachelor 0
MATEMATIKK MED BUSINESS Matematikk og naturfag bachelor 0
MILJØMESSIG GEOFYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
MILJØGEOGRAFI OG INTERNASJONAL UTVIKLING Matematikk og naturfag bachelor 0
MILJØGEOGRAFI OG KLIMAENDRINGER Matematikk og naturfag bachelor 0
KJEMIKALSK FYSIKK Matematikk og naturfag bachelor 0
BIOLOGISK OG MEDISINSK KJEMI Matematikk og naturfag bachelor 0
INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON MED BEDRIFTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMI MED REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ØKONOMISTATISTIKK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BUSINESS INFORMASJONSSYSTEMER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSFINANS OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSFINANS OG ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
KVANTITATIV FINANSIELL ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MARKEDSFØRING OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INVESTERING OG FINANSIELL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL BEDRIFTSFINANS OG ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL BEDRIFTSØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
INTERNASJONAL REGNSKAP OG FINANSIELL LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ORGANISASJON OG BEDRIFTSOPPRETTELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ØKONOMI AV PENGER, BANK OG KAPITALMARKEDER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ØKONOMI AV INTERNASJONAL FINANS OG HANDEL Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
ØKONOMI OG INTERNASJONALE RELASJONER Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
KREATIV ENTREPRENØRSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
MERKELEDERSKAP Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
AVANSERT DATAVITENSKAP Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
KUNNSKAPSOPPDAGELSE OG DATAANALYSE Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 0
ENERGIINGENIØR MED MILJØLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
AVANSERT ORGANISK KJEMI Matematikk og naturfag 2-årig master 0
ANVENDT ØKOLOGI - INTERNASJONALT PROGRAM Matematikk og naturfag 2-årig master 0
ANVENDT ØKOLOGI OG KONSERVASJON Matematikk og naturfag 2-årig master 0
KLIMAENDRING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
KLIMAENDRING OG INTERNASJONAL UTVIKLING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MILJØ OG INTERNASJONAL UTVIKLING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MILJØVURERDING OG LEDELSE Matematikk og naturfag 2-årig master 0
MILJØVITENSKAP Matematikk og naturfag 2-årig master 0
PLANTEGENETIKK OG AVLINGSFORBEDRING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
VANNSIKKERHET OG INTERNASJONAL UTVIKLING Matematikk og naturfag 2-årig master 0
AKUTTPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
NYFØDTSYKEPLEIE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
ERGOTERAPI I PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
FYSIOTERAPI I PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
KLINISK UTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
HELSEØKONOMI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
LANDBRUK OG BYGDEUTVIKLING Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 0
TIDLIG MODERNE HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
LANDSKAPSHISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
HISTORIE FRA MIDDELALDEREN Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
MIDDELALDEREN OG TIDLIG MODERNE TEKSTKULTURER 1381 - 1688 Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
MODERNE BRITISK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
MODERNE EUROPEISK HISTORIE Historie, religion, idéfag 2-årig master 0
ANVENDT OVERSETTELSESSTUDIER Språk, litteratur 2-årig master 0
BIOGRAFI OG KREATIV FAGLITTERATUR Språk, litteratur 2-årig master 0
KOMMUNIKASJON OG SPRÅKSTUDIER Språk, litteratur 2-årig master 0
SPRÅK OG INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON Språk, litteratur 2-årig master 0
LITTERÆR OVERSETTELSE Språk, litteratur 2-årig master 0
KONFLIKT, STYRESETT OG INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
RÅDGIVNING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KJØNNSANALYSE OG INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
GLOBALISERING, BUSINESS OG BÆREKRAFTIV UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
IMPAKT EVALUERING FOR INTERNASJONAL UTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
INTERNASJONAL SAMFUNNSUTVIKLING Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SOSIALPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
SOSIALVITENSKAPELIGE FORSKNINGSMETODER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
KRINGKASTENDE JOURNALISTIKK: TEORI OG PRAKSIS Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
FILM, TV OG KREATIV PRAKSIS Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
MEDIEØKONOMI Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
MEDIA OG KULTURELL POLITIKK Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
MEDIA, KULTUR OG SAMFUNN Mediefag, bibliotekfag og journalistfag 2-årig master 0
KREATIV SKRIVING - MANUS Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
KULTURARV OG MUSEUMSSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
MUSEUMSSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
TEATERREGI: TEKST OG PRODUKSJON Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
SKRIVING - DEN MODERNE VERDEN Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 0
UTDANNING OG UTVIKLING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 0
UTDANNING: LÆRING, PEDAGOGI OG EVALUERING Pedagogiske fag 2-årig master 0
SKANDINAVISKE STUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
BUSINESS OG REGNSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
LYD OG MUSIKKTEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
DRAMA OG ENGELSK LITTERATUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
DRAMA OG FILMSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
SKRIVING OG ENGELSK LITTERATUR Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
SKRIVING OG FILMSTUDIER Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 1
ARKEOLOGI OG LANDSKAPSHISTORIE Historie, religion, idéfag bachelor 1
HISTORIE OG ENGELSK Historie, religion, idéfag bachelor 1
FILOSOFI OG ENGELSK LITTERATUR Historie, religion, idéfag bachelor 1
DATASPILLTEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
DATABEHANDLING OG INFORMASJONSSYSTEMER Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 1
FILM OG MEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 1
JOURNALISTIKK - MULTIMEDIA Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
ABNORMAL OG KLINISK PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
KRIMINALITET OG ETTERFORSKNING Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
KRIMINOLOGI OG SOSIOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
PSYKOLOGI OG KRIMINOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
SOSIALPOLISI Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
SOSIOLOGI OG ENGELSK Samfunnsfag, psykologi bachelor 1
BUSINESS OG INFORMASJONSSYSTEMER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BEDRIFTSLEDELSE OG FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BEDRIFTSLEDELSE OG LEDERSKAP Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
FINANS OG ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
INTERNASJONAL BEDRIFTSLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
MARINEBIOLOGI MED BIOLOGISK MANGFOLD OG KONSERVASJON Matematikk og naturfag bachelor 1
NETTVERK - INFRASTRUKTUR OG SIKKERHET Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
FOTBALLTRENER Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
IDRETTSTRENER OG KROPPSØVING Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor 1
UNDERVISNING, TEKNOLOGI OG DATA Lærer- og lektorutdanning bachelor 1
ØYEDISPENSING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag bachelor 1
DYREATFERD Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
ZOOLOGI Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
DYREPLEIE OG ANVENDT DYREATFERD Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 1
HESTEVITENSKAP MED REHABILITERINGSTERAPI Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 1
DATASENTER - LEDERSKAP OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
LEDERSKAP OG LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 0
GRÜNDERLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon 2-årig master 1
SYKEPLEIE - KRITISK OMSORG FOR VOKSNE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
AVANSERT JORDMORPRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
AVANSERT SYKEPLEIEPRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
AVANSERT PRE-HOSPITAL TRAUMEOMSORG Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KLINISK MEDISIN Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KOGNITIV OG KLINISK NEVROVITENSKAP Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
DRAMATERAPI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
HELSEØKONOMI OG LEDELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MR Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MEDISINSK OG HELSEFAGLIG UTDANNING Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MEDISINSK TEKNOLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MENTAL HELSE Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
MIKROINVASIV OG ROBOTKIRURGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
LEGEASSISTENT Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 0
PLASTISK OG ESTETISK KIRURGIPRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
KIRURGISK HENSYN I PRAKSIS Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
UROLOGI Medisin, odontologi, helse- og sosialfag 2-årig master 1
DYREATFERD - SØKNADER OM BEVARING Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 1
VILTSTELL Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag 2-årig master 1
ANVENDT POSITIV PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
BARN OG UNGDOM Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KLINISK BARNEPSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
KRIMINALTEKNIKK Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
DET GRUNNLEGGENDE I KLINISK PSYKOLOGI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
INTERNASJONAL SOSIALVELFERD OG SOSIALPOLISI Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
MILITÆRVETERANER OG FAMILIESTUDIER Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 1
INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON Samfunnsfag, psykologi 2-årig master 0
BIOMEDISINSK VITENSKAP Matematikk og naturfag 2-årig master 1
BARNEBOKILLUSTRATØR Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
DATASPILLUTVIKLING (KUNST) Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
GRAFISK DESIGN OG TYPOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
ILLUSTRASJON OG BOKKUNST Estetiske fag, kunst- og musikkfag 2-årig master 1
KONSERVERING AV BYGNINGER Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
KONSTRUKSJONSLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
KONSTRUKSJON OG PROSJEKTLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
INGENIØR - ELEKTRONIKK OG ELEKTRONISK Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 0
PRODUKSJONSLEDELSE Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
MOBILTELEKOMMUNIKASJON Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
NETTVERKSSIKKERHET Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
BYPLANLEGGING Teknologi, ingeniørfag og arkitektur 2-årig master 1
DATASPILLUTVIKLING (DATABEHANDLING) Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
INFORMASJON OG KOMMUNIKASJONSTEKNOLOGI (KONVERTERING) Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
INFORMASJONSSYSTEMLEDELSE Informasjonsteknologi og informatikk 2-årig master 1
STUDENTFORVALTNING I HØYERE UTDANNING Lærer- og lektorutdanning 2-årig master 1
REGNSKAP OG BEDRIFT Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
REGNSKAP OG SKATT Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSTUDIER OG ØKONOMI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSTUDIER MED FORETAK Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSTUDIER MED FINANS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
FINANS OG BUSINESS Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSTUDIER MED MARKEDSFØRING Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSINFORMASJONSTEKNOLOGI Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BEDRIFTSSTUDIER Økonomi, marked og administrasjon bachelor 1
BEDRIFTSSTUDIER MED HR-LEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
BEDRIFTSSTUDIER MED OPERASJONER OG PROSJEKTLEDELSE Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
MARKEDSFØRING INNEN EVENT OG FRITID Økonomi, marked og administrasjon bachelor 0
ARKEOLOGISKE, ANTROPOLOGISKE OG RETTSMEDISINSKE FAG Historie, religion, idéfag bachelor 0
ARKEOLOGI OG ANTROPOLOGI Historie, religion, idéfag bachelor 0
KRIMINALTEKNISK ETTERFORSKNING Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI OG ANTROPOLOGI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
SOSIOLOGI OG SOSIALPOLISI Samfunnsfag, psykologi bachelor 0
RETTSMEDISINSK BIOLOGI Matematikk og naturfag bachelor 0
ØKOLOGI OG VILTSTELL Fiskeri-, husdyr- og landbruksfag bachelor 0
MUSIKK OG LYDTEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
MUSIKK- OG LYDPRODUKSJONSTEKNOLOGI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
FILMPRODUKSJON OG KINEMATOGRAFI Estetiske fag, kunst- og musikkfag bachelor 0
PROGRAMVAREUTVIKLING FOR ANIMASJON, SPILL OG EFFEKTER Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
PROGRAMVARETEKNOLOGI Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
CYBERSIKKERHETSLEDELSE Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
DATAVITENSKAP OG ANALYSE Informasjonsteknologi og informatikk bachelor 0
RADIO Mediefag, bibliotekfag og journalistfag bachelor 0
BYGGMILJØDESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 0
INGENIØR - MEKANISK DESIGN Teknologi, ingeniørfag og arkitektur bachelor 1
IDRETTSPSYKOLOGI OG TRENINGSVITENSKAP Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv bachelor