Fagskolen i Viken Nesna

(Fagskole)

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalmiljøer også utenfor Viken fylkeskommune. Studiested Nesna tilbyr helseutdanninger.

Nesna er et sjarmerende tettsted som ligger vakkert til på Helgelandskysten. Nesna har et godt utbygd servicetilbud med alle fasiliteter.

Fagskolen i Viken holder til  i Campus Nesna, med moderne og gode lokaler for undervisning og studier. På campus er det auditorier, kantine og bibliotek og godt med sosiale møteplasser. Som student kan du få leie rimelig overnatting av Nesna kommune i Elevheimen eller i studenthybel hos Student i Nord.

Nesna Kommune og Fagskolen i Viken samarbeider om å tilby en videreutdanning for helsepersonell i Nord-Norge. Tilbudet er det eneste i sitt slag nord for Dovre. For kommunene i Nord-Norge bidrar helseutdanningen til å møte utfordringene i politiske reformer som omsorg 2020, Kompetanseløft 2020 og Samhandlingsreformen. En demografisk utvikling med et økende antall personer med alvorlige kroniske sykdommer, økende andel eldre i befolkningen, og høyere levealder krever at kommunene kan rekruttere, videreutdanne og beholde kompetanse.

Les mer om Fagskolen i Viken Nesna
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Fagskolen i Viken Nesna

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Fagskolen i Viken Nesna

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN