Norsk Vinfagskole - Nettstudier

(Fagskole)
Et betydelig antall personer arbeider i dag innen hotell- og restaurantbransjen eller innen import, salg og produksjon av vin og brennevin. Felles for disse fagområdene er at de omfatter behov for vinfaglig kompetanse.


VINFAGLIG UTDANNING

Dersom du planlegger - eller allerede er under utdanning, eller du er i jobb og ønsker å styrke din vinfaglige kompetanse i et krevende arbeidsmarked; Norsk Vinfagskole har et utdanningstilbud som passer for deg.

Skolen tilbyr også en rekke kortkurs for deg som allerede arbeider med vin- og brennevin og for deg som har gleden av å ha dette som hobby.

Med mer enn tyve års erfaring fra skoledrift, pedagogisk ledelse, en bredt sammensatt fagstab med solid teoretisk og praktisk kompetanse samt et Faglig Råd bestående av en unik samling av ressurspersoner, kan vi tilby studier på et høyt faglig nivå. Vi ønsker også at våre studietilbud skal være fleksible hva gjelder både studiested og progresjon, og tilbyr derfor både heltidsstudium og nettbaserte studier.

Praktisk rettete studier
Norsk Vinfagskoles studier er tilrettelagt for deg som ønsker en vinfaglig utdanning tilpasset det norske arbeidsmarkedet. Vi legger stor vekt på å kunne tilby praktisk rettete utdanninger med fokus på utvikling og trening av studentens evne til å evaluere vin og brennevin (Fagutdanning - Vin og Brennevin) og muligheten til å delta i produksjon av vin på vingård (Diplomenhet i Vinproduksjon).

Opptak ved Fagutdanningen forutsetter fullført og bestått videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Opptak ved Diplomenheten forutsetter bestått Fagutdanning.

Studenter med fagbrev som kokk eller servitør eller tilsvarende realkompetanse, kan - etter bestått Fagutdanning - gjennomføre eksamen som Vinkelner/Sommelier. Bestått eksamen gir Norsk Vinfagskoles Diplom som Vinkelner/Sommelier, og kvalifiserer til medlemskap i Norsk Vinkelnerforening.

Faglig Råd
Norsk Vinfagskoles Faglige Råd er et rådgivende faglig organ for skolens ledelse og skal kvalitetssikre skolens studieplaner. Rådet består av fem ressurspersoner fra vinbransjen - utvalgt på bakgrunn av sin kompetanse og erfaring. Faglig Råds medlemmer

Fagbibliotek
Som student ved Norsk Vinfagskole har du tilgang til skolens fagbibliotek som omfatter relevant faglitteratur og -tidskrifter. Se liste

System for kvalitetssikring
Norsk Vinfagskole har internt system for kvalitetssikring av utdanningstilbudene. Systemet er godkjent av NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen), og er - sammen med skolens Internkontroll (IK/Systematisk HMS) - en del av skolens helhetlige styringsverktøy.

Kortkursvirksomhet
Norsk Vinfagskole tilbyr også en omfattende kursvirksomhet, - såvel bransjerettede kurs som kurs for den glade vinamatør! Se vår spennende kursoversikt.

Web: www.vinfagskolen.no

Les mer om Norsk Vinfagskole - Nettstudier

Studiemuligheter hos Norsk Vinfagskole - Nettstudier

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Norsk Vinfagskole - Nettstudier

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING