Fagskolen Vestfold og Telemark Horten

(Fagskole)
Fagskolen i Vestfold tilbyr fagskolestudier innen elektro- og helsefag.

 

Elektrofag
Fagskolen i Vestfold har fordypninger innen elkraft, elektronikk og automatisering. I tillegg gjennomfører skolen opplæring for kandidater som har fagskoleutdanning/ingeniørutdanning fra tidligere innen elkraft og som ønsker fagskolekompetanse innen automatisering og motsatt. Kandidater som har fagskoleutdanning eller tilsvarende innen elkraft og automatisering kan søke opptak til den nye installatøreksamen, elektroinstallatør industri som gjennomføres ved Fagskolen i Vestfold. Automatiseringsutdanningen, som er ny ved Fagskolen i Vestfold har fokus på PLS, motordrifter, sensor- og måleteknikk, HMI løsninger og industrielle nettverkssystemer samt byggautomatisering. I tillegg er skolen opptatt av å ha god oversikt over gjeldende forskrifter og normer som er gjelder for elektroutdanningene. Skolen tilbyr også utdanning innen skipselektro for studenter som går på skipsteknisk drift, maskinistutdanning. I tillegg gjennomfører skolen utdanning og installatørprøve innen EKOM (kabel-TV- og teleinstallasjoner).

Helsefag
Fagskolen i Vestfold har undervisning innen fordypningene eldreomsorg og psykisk helsearbeid. Undervisningen foregår på deltid over to år med kombinasjon av kveldsundervisning og undervisning på dagtid. Skolen har startet planlegging av to nye fordypninger innen helsefag, miljøarbeid innen rus og kreftomsorg og lindrende pleie. Igangsetting av nye tilbud iverksettes etter at skolen har mottatt NOKUT-akkreditering.

Web: www.fiv.no

Les mer om Fagskolen Vestfold og Telemark Horten

Studiemuligheter hos Fagskolen Vestfold og Telemark Horten

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Fagskolen Vestfold og Telemark Horten

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN