Norges Fagakademi Fredrikstad

(Fagskole)

Vårt studiested i Fredrikstad har en attraktiv beliggenhet i Stadion 7 på Kråkerøy, i moderne og trivelige lokaler. Fra lokalene er det kort vei til butikker, utesteder og offentlig kommunikasjon. Norges Fagakademi har lokaler i Fredrikstad Stadion, midt på langsiden som vender mot Høgskolen. 

Livet som student i Fredrikstad
Fredrikstad ble kåret til Norges mest attraktive by i statens kåring i 2017. Juryen som var oppnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet mente blant annet at Fredrikstads kollektivtilbud var veldig bra. Ikke minst at gratis byferge på elven Glomma, som renner gjennom byen, var et godt initativ. Dette er noe som kommer deg som student i byen tilgode. Ikke minst fordi våre lokaler ligger 50 meter fra elven der fergen legger til, rett ved Fredrikstad sentrum.

Et stort studentmiljø
Vårt studiested i Fredrikstad ligger på et område som kalles Værste. Andre skoler lokalisert på området er Høgskolen i Østfold, Fagskolen i Østfold, Wang Toppidrett m.fl. Siden det er flere tusen studenter på området er det også et stort utleiemarked (hybler og leiligheter) i tillegg til at studentsamskipnaden i Østfold tilbyr studentboliger. 

Studentkro, treningssenter, kantine, kaffebar og andre servicetilbud rett ved skolen
Rett ved siden av skolen ligger blant annet Kranen SFO, dette er en studentkro som drives av Studentsamskipnaden Østfold. Kranen SFO er et tilbud til alle studenter på området, med biljard, dart og andre aktiviteter.

Du finner også kaffebar, kantine, Rema 1000 og andre serveringssteder på området. Her finner du alt du trenger i det daglige. Vil du være i aktivitet og trene så finnes Sky Fitnes vegg i vegg med Norges Fagakademi.

NB! Merk at for deg som skal ta nettudanning og bor i nærheten av et av våre skolesteder er du velkommen til å bruke våre lokaler til å følge nettundervisningen. Ta kontakt med det enkelte skolested for å få tilgang.

Les mer om Norges Fagakademi Fredrikstad
HR
3
Reiseliv
1
Regnskap
3
IT
1
Medisin
1
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Norges Fagakademi Fredrikstad

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Norges Fagakademi Fredrikstad

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN