Holtekilen Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Holtekilen Folkehøgskole tilbyr et miljø av og for unge mennesker. Dette miljøet skaper og utvikler elevene og personalet i fellesskap. En god del av livet på en folkehøgskole er knyttet til internatet.

Bofellesskapet er en viktig del av skoleåret og gjør skoledagen annerledes. Internatlivet er krevende, men det utvikler evner til samspill og nærkontakt med romkamerater og medboere.

Fellesskap og venner, samtaler og kveldskos er stikkord for noe av det livet på internatet byr på. Samtidig krever bofellesskapet av oss at vi noen ganger må lære å vise spesiell omsorg når noen trenger det.

De fleste elevene bor på dobbeltrom, men skolen har også en del enkeltrom. De fleste rom har trådløs internettforbindelse.

Vi vil gjerne stimulere til en aktiv fritid der alle er inkludert. Skolens spesialrom og utstyr er tilgjengelig utenom undervisningstiden. I vår trivelige spisesal får du fire måltider om dagen med variert kost.

Mangfold og miljø
Et år på Holtekilen er en spennende oppdagelsesreise. Her kan du utforske egne talenter og utfordre egne holdninger. Du vil oppleve mye glede og få mange utfordringer gjennom å leve sammen med andre. Holtekilen Folkehøgskole er også et verksted for personlig vekst i et rusfritt miljø. Du må være villig til å engasjere deg i et nært mellommenneskelig fellesskap, bruke deg selv og ta medansvar for skolemiljøet.

Web: www.holtekilen.no

Les mer om Holtekilen Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Holtekilen Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Holtekilen Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING