Bjerkely Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Bjerkely folkehøyskole ligger midt mellom Kongsvinger og Elverum, ca. 13 mil nordøst for Oslo. Undervisningsplanen gir et aktuelt tilbud med kunnskaper og opplevelser.

"Itte akkurat urbant"
Nærmeste tettsted er Flisa, ca. 6 km fra skolen. Her finner du alt du trenger. Eget aktivitetssenter og treningssenter. Elven Glomma renner ikke langt fra skolen. Her er det fine bade- og fiskemuligheter. Skolen har flere kanoer som du kan låne. Det er kort vei til Finnskogen med flott jaktterreng. Kun en times kjøretur fra skolen og du er Sverige.

Flotte internat
Bjerkely folkehøyskole har historie tilbake til 1918, men det skulle en ikke tro når en ser dagens bygninger. Bjerkely har flotte internat med trivelige rom med veldig god standard. Du kan velge å bo på enerom med eget bad eller bo sammen med noen. Hver internatavdeling har en fin fellesstue med kjøleskap, mikroovn, vannkoker etc. Det er også felles elevkjøkken med steke/kokemuligheter.
Skolen er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Mange aktiviteter
Det skjer stadig noe på Bjerkely. Det er artig å gjøre noe sammen; prate, synge, danse og oppleve nærhet og fellesskap. Her kan du trene i gymsal og treningsrom, være med i volleyballserie og innebandyserie, spille biljard, bordtennis, masse kule brettspill, se sport og film på storskjerm, lage film, lage radio, chatte på PC, underholde på elevkvelder, jobbe med bilder i mørkerom eller foran PC-en, synge karaoke, være med i kor, være med i samtalegrupper, starte band, kokkelere.

Lære mange nye ting.
Du kan selv kan sette sammen moduler og interessefag til ditt eget undervisningsopplegg.

Ut på tur
Et år på Bjerkely gir mange opplevelser og utfordringer. Vi reiser mye på turer, sammen som skole og klassevis. Alt fra småturer i distriktet til lange utenlandsturer. Sist år reiste vi til Mali, Cuba, Kina, Italia, Østerrike. Å dra på tur sammen er en av de opplevelsene en husker aller best.

Sammen er vi Bjerkely !
Vi skal skape Bjerkely-miljøet sammen. Vi har timer sammen, jobber sammen, spiser sammen, har fritiden sammen. Vi er sammen i hverdag og fest og deler sorger og gleder. En annerledes, fin og spennende måte å leve på. Vi som er ansatt på Bjerkely, vil gjøre vårt beste for at skolen vår skal bli et godt valg.

Web: www.bjerkely.fhs.no

Les mer om Bjerkely Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Bjerkely Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Bjerkely Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING