Skogn Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Skolen vår er en opplevelsesrik skole med høyt faglig nivå, med kreativt engasjerte og kritiske elever i et trygt miljø som gir hver enkelt veiledning og tid til undring.

Skolen og stedet:
Skogn folkehøgskole ligger vakkert til i jordbruksbygda Skogn i Levanger kommune sentralt i Trøndelag. Levanger er en skoleby som ligger 8 km. nord for skolen. I tettstedet Skogn, 800 meter fra skolen, finner du jernbanestasjon, post i butikk, minibank, tre kolonialbutikker, frisører, kiosk m/ videoutleie, blomsterbutikker m.m.

Skolen ligger en halv times kjøring fra Trondheim Lufthavn Værnes, og en time fra Trondheim sentrum.
Det er gode tog- og bussforbindelser.

Skolen har et nærområde som innbyr til et aktivt friluftsliv med fjord, vann, skog og fjellområder. Vi har et flott sykkelterreng og variert turterreng omkring skolen.

Skolen og innholdet:
Vi vil at et år med trivsel, kunnskap, selvutvikling, fellesskap, vennskap, omsorg, utfordringer, mye lek og moro, konfliktløsning og toleranse vil gi deg et meget spesielt og aktivt år i ditt liv.

Internatkapasitet til 79 elever og gode undervisningsrom. Verksteder og  klasserom er åpne til kl 23:00, også i helgene. Skolen har lørdagsundervisning, 09:00 - 13:00.

Skolens egen hytte med overnattingsmuligheter ligger ved alpinanlegget ca. 5 km. fra skolen.

Vi kan tilpasse 1/2 års kurs for de som ønsker det..

Skolen og de ansatte:
Her finner du sprelske lærere og ansatte som har tid til lytting og undring, og et kjøkkenpersonale som disker opp lekre måltider med god mat.

Skolen og mat:
På skolen serveres følgende måltider på hverdager: Frokost, en god og næringsrik start på dagen. Brødmåltid med frokostblandinger, frukt og råkost. Lunch, vår spesialitet. En rikholdig lunchbuffet med ferske hjemmelagde brød og rundstykker, godt utvalg av pålegg og ganske ofte spennende og velsmakende varmretter. Frukt og råkost. Middag, en hovedrett. Alt fra tradisjonsrike kjøttkaker til spennende pizzaer, tacobuffeter, fiskebuffeter eller salatbar. Kveldsmat, brødmåltid med frukt og råkost.

Skolen og nærmiljøet:
Skolen har et godt samarbeid med idrettslag, kor og musikkliv i nærmiljøet. Leier idrettshall og svømmehall 3 minutters gange fra skolen.

www.skogn.fhs.no

Les mer om Skogn Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Skogn Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Skogn Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING