Jeløy Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Et år på folkehøyskole er et år utenom det vanlige. Det er et år der du kan bruke tid på å utvikle sider av deg selv som du ikke har kunnet utvikle tidligere. Det er et år fullt av muligheter og opplevelser.

Undervisning
Vi tilbyr syv linjer: Dykking og friluftsliv, Fotball, Grafisk design, Livsstil, Med ryggsekk i Europa, Musikk og studio og Ny i Norge. Alle linjene reiser på egne utenlandsturer i løpet av skoleåret.

Men folkehøyskole er mer enn bare linje – i løpet av uka har du også valgfagstimer der du kan velge mellom fag innenfor idrett, friluftsliv, musikk, utendørsaktiviteter, selvutvikling, kunst, data og religion – for å nevne noe.

Høsten 2009 sto de nye internatene våre ferdige, og elevene bor nå på fine, lyse rom med egne, flislagte bad.

Ved siden av linjeturene har elevene mulighet til å melde seg på en av de to skoleturene. Den ene går til Kenya, der du får møte samfunnet fra innsiden ved en av Frelsesarmeens institusjoner i Nairobi-området, møte ville dyr på savannen og slappe av ved bassengkanten i Mombasa. Den andre turen går til Øst-Europa og tar deg med i nazismens fotspor, blant annet med besøk til konsentrasjonsleirene fra den andre verdenskrig.

Jeløy Folkehøyskole ligger idyllisk til på Jeløy midt i Oslofjorden. Herfra er det kort vei til Moss sentrum, Fredrikstad og Oslo. Området rundt skolen kan by på flotte turmuligheter, fiske og kultur.

Jeløy  folkehøyskole eies av Frelsesarmeen og er en kristen skole for alle. Uavhengig av livssyn vil du bli møtt med interesse og respekt. Skolen ønsker likevel å utfordre på spørsmål omkring tro og verdier.

Velkommen til et år utenom det vanlige!

 www.jeloy.fhs.no

Les mer om Jeløy Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Jeløy Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Jeløy Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING