Sunnfjord Folkehøgskule

(Folkehøgskole)

Miljøet er spennende fordi det er ungdom med mange ulike interesser. Du møter både pressefotografen, toppidrettsutøveren, kunstneren, friluftsliv- freaken, musikeren, nordlendingen og backpakkeren for å nevne noen.

Når alle disse trommer sammen er det duket for mye liv og moro.

Det tette fellesskapet er også utfordrende og lærerikt. Her er det livskompetanse å hente! Toleranse, samarbeid, respekt for andre og internasjonal forståelse er viktige mål for skolen.

Å dele rom på internat og å ta hensyn til andres behov er ikke alltid like lett, men gir garantert et arsenal av artige minner etterpå. 

Skolen har internat med plass til 90 elever. Internatet er elevenes hjem i skoleåret. De fleste lærerne bor også på eller ved skoleområdet. Fellesskapet mellom elevene og mellom elevene og lærerne er med å gjøre folkehøgskolen til en annerledes skole.

Å bo rett ved gymsalen, formingsavdeling, dansesalen, mørkerommet o.s.v. er heller ikke å forakte.

Vi ønsker å legge til rette for kristen tro og vekst. Dette kommer til uttrykk gjennom felles morgensamlinger, frivillige møtesamvær, samtale- og bibelgrupper, og ved vektlegging av kristne verdier i undervisning og miljøarbeid. Skolen eies av Normisjon.

www.sunnfjord.fhs.no

Les mer om Sunnfjord Folkehøgskule

Studiemuligheter hos Sunnfjord Folkehøgskule

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Sunnfjord Folkehøgskule

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING