Skiringssal Folkehøyskole

(Folkehøgskole)

Vårt motto er: Mot nye høyder! Det betyr at hvis du søker om opptak på Skiringssal, og er så heldig å få plass, vil du garantert få mange høydepunkter i løpet av skoleåret.

Opplevelsene står i kø og venter på deg. Du får nyte sensommeren i Vestfold-skjærgården og seile ”Gaia”, verdens største vikingskip.  Du får oppleve fart og glede i slalåmbakken eller den øredøvende stillheten på vidda. Du får være med på en spennende studietur til Kina.

Du får også være kreativ hele dagen og arbeide med teater, film, musikk, interiør, tegning, maling, klær eller friluftsliv.  Du får nære venner blant unge mennesker fra hele landet, som har de samme drømmer og forventninger som deg.

Skiringssal er en frilynt folkehøyskole.  I ordboka finner du følgende synonymer til ordet frilynt: fordomsfri, forståelsesfull, romslig, tolerant og generøs.  Vi har med andre ord litt å leve opp til!

Vi gjør vårt aller beste for at du skal bli fornøyd med skoleåret.  Ja, vi stiller krav til deg!  Og så legger vi samtidig forholdene godt til rette for at du skal trives og ha det fint.  Vi gir deg 7 linjefag og over 30 valgfag å velge mellom, men du må selv ta ansvar for å fylle dagene med faglige utfordringer, lek og alvor.

Skiringssal har alltid hatt stor faglig bredde, et godt miljø og deilig mat.  Vi er også kjent for å ha et humørfylt og dyktig personale som virkelig bryr seg om elevene. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med oss - velkommen som søker!

Med hilsen
Hallvard Smørgrav
rektor

www.skiringssal.fhs.no

Les mer om Skiringssal Folkehøyskole

Studiemuligheter hos Skiringssal Folkehøyskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Skiringssal Folkehøyskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING