Gå Ut Senteret

(Friskole)

ALLE RESTPLASSER SAMLET PÅ ETT STED
Som eneste, samler Studievalg.no alle ledige studieplasser på ett sted. Søket inneholder restplasser for høgskole-, universitets-, fagskole- og folkehøgskolestudier.

For å se alle ledige studieplasser, gå inn på www.studievalg.no/restplasser


 

RESTPLASSER HOS NORGES HELSEHØYSKOLE
Studer helsefag i Oslo. Det er fortsatt ledige plasser ved følgende studier: Bachelor Ernæring, Bachelor i Friskliv, Bachelor i Fysisk aktivitet og ernæring og Årsstudium i Grunnmedisin.


 

RESTPLASSER HOS MARKEDSHØYSKOLEN
Markedshøyskolen er en privat høyskole med litt over 1600 studenter midt i Oslo sentrum. Det er fortsatt ledige plasser ved følgende studier: Master i Markedsføring, Bachelor i Markedsføring, Bachelor i Hotelledelse, Bachelor i PR og samfunnpåvirkning, Bachelor i HR og personalledelse og Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling.


 

RESTPLASSER HOS NKI NETTSTUDIER
Det er fremdeles mulig å søke på ledige studieplasser hos NKI Nettstudier. NKI Nettstudier er Nordens største nettskole og tilbyr over 350 kurs og studier på alle nivåer. Velg mellom alt fra Bachelorstudier og påbygging på høgskolenivå til fagskoler og korte utdanninger som gir praktisk yrkeskompetanse. På høgskolestudiene har vi faglig samarbeid med høgskoler som gir deg vitnemål. Tar du din utdanning ved NKI Nettstudier får du en unik fleksibilitet til å studere når og hvor det passer for deg. Nettskolen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og har alltid ledige studieplasser. Sjekk ut mulighetene ved NKI Nettstudier.


 

RESTPLASSER HOS ANGLIA RUSKIN UNIVERSITY I ENGLAND
Et av Englands største universiteter Anglia Ruskin University, midt i Cambridge, tar fortsatt i mot søknader for høsten 2013. ARU har et bredt utvalg av programmer. Studievalg.no kan hjelpe deg med søknadsprosessen, og du kan enkelt starte prosessen ved å fylle ut interesseskjema. Du kan også lese om skolen HER


 

Mvh Russesiden.no (Russedress)


VIL DU MELDE DEG AV ALLE EPOST FRA RUSSESIDEN.NO?
Du får denne eposten siden du har tidligere vært medlem på Russesiden.no - Du kan enkelt melde deg av alle nyhetsbrev fra Russesiden.no
Du melder deg av epostlisten her

 

Les mer om Gå Ut Senteret

Studiemuligheter hos Gå Ut Senteret

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Gå Ut Senteret

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN