Høgskolen i Innlandet - Elverum

(Høgskole)

Fra 1. januar 2017 fusjonerte Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark under navnet Høgskolen i Innlandet. 105 studier, 13 323 studenter, 952 ansatte, ÉN høgskole!

Høgskolen i Innlandet - Elverum utdanner høyt kvalifiserte, utviklingsorienterte kandidater til barnehage, skole, helsesektoren, jord- og skogbruksnæringer, offentlig forvaltning og næringsliv. 

Campus Elverum har 2 018 studenter og 126 ansatte. Studiestedet har folkehelse som overordnet studie- og forskningsprofil, og disponerer flotte fasiliteter i Terningen Arena. Campus Elverum tilbyr populære utdanninger innen sykepleie, tannpleie, idrett, friluftsliv, folkehelse, mat, ernæring og helse, og sosialpedagogikk.

Studentsamfunnet i Elverum (StuE) holder til i lokalene til Basement midt i sentrum av Elverum. Her arrangeres det blant annet studentkafe, pub, konserter, revyer, quiz og kulturkvelder. Elverum har også et aktivt studentidrettslag med ulike aktivitetstilbud.

Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Destinasjon Elverum
 
Elverum er en hyggelig småby sentralt på Østlandet med ca 20 000 innbyggere. Her er det mange muligheter både i forhold til studier og fritid.

Lokale lag og foreninger står for et variert tilbud innen idrett og kultur, og de tar gjerne imot aktive og engasjerte studenter. Elverum har gode buss- og togforbindelser til Hamar, Gardermoen og Oslo. Norges største skisted, Trysilfjellet, er en snau time unna.

Det er lett å finne seg bolig i Elverum. I tillegg til Studentsamskipnadens boliger er det et stort privat utleiemarked i byen. Det er mye rimeligere å bo her enn i de store byene. Mindre bokostnader betyr mindre behov for ekstrajobb og bedre tid til studier og hobbyer. Du kan lese mer om å finne hybel her. 

Studentsamfunnet i Elverum (StuE) driver et utested i Elverum sentrum, StuA, der du kan treffe andre studenter, være med på quiz-kvelder, teampartyer og annet sosialt. 

Les mer om Høgskolen i Innlandet - Elverum

Studiemuligheter hos Høgskolen i Innlandet - Elverum

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Høgskolen i Innlandet - Elverum

Adresse

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING