Hector

(Høgskole)

Skolen med egen motivator!

Hectors nettskole er for alle – en enkel, inspirerende og fleksibel måte å studere på.

PERSONLIG OG INTUITIVT
Nettundervisning skal være inspirerende. På Hectors nettskole står kombinasjonen av fag, studium, studentens motivasjon og trivsel i sentrum. Derfor er nettskolen bygget opp rundt et brukervennlig og intuitivt navigasjonssystem der undervisningsartikler, illustrasjoner, animasjoner og filmer utgjør kjernen i undervisningen. 

Tiden skal ikke brukes til å lure på hvor veien går videre, men til å studere. Derfor har studenter på Hectors nettskole sin egen startside og profil.

MOTIVASJON
Med inspirasjon fra dataspill, har nettskolen utviklet et eget belønningssystem. Jo flere artikler som leses, jo flere filmer som sees og oppgaver som løses, desto flere poeng får studenten. Tilbakemeldinger viser at dette er svært motiverende for studentene, og gir både dem og veileder en mulighet til å følge progresjonen på en enkel og reell måte. 

Skolen har i tillegg uglen Hector. Når du logger inn på dine sider, møter du straks vår kvikke uglevenn. Dette er skolens maskot og studentenes motivator. Hector er oppvokst på Internett og vil gjerne dele sin kunnskap med deg. Som han selv sier: «Med en hode rotasjon på 270 grader, er det utrolig hva man får med seg».

Hector spriter opp studiehverdagen din med velmente utsagn om likt og ulikt. Som ugler flest, liker han å angripe lydløst – det gir best overraskelseseffekt.  

BYGGESTEINER
Som nettstudent hos oss kan du bygge videre på den utdannelsen du allerede har, gjøre deg attraktiv for nye arbeidsgivere eller gjøre deg klar til studier på universitet eller høyskole. Nettskolen gjør det mulig å bygge din egen utdanningsplattform, når du vil og hvor du vil.

KVALITETSBEVISST OG EFFEKTIV
Nettskolen Hector har godkjente eksamensløsninger og har lengre studier støttet av Lånekassen. Her kan du effektivt komme deg videre i utdanningsløpet ditt. 

NYTTEVERDI
Alle Hectors fag er tilpasset dagens arbeidsmarked. Hos oss finner du fag som har konkret nytteverdi.

SOSIALT
Nettskolen Hector gjør det enkelt for deg å legge ditt eget studieløp og kommunisere med medstudenter og veiledere.

Ved å delta i forum, kan du lett dele erfaringer med medstudenter, ha faglige diskusjoner eller selge bøker. Via chat får du kontakt med veilederen din – her kan dere ha «live»-samtaler.

I grupper, som du lager selv eller melder deg inn i, kan du og dine medstudenter diskutere fagstoff. For eksempel selvvalgte temaer eller problemstillinger.

Les mer om Hector

Studiemuligheter hos Hector

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Hector

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN