Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

(Høgskole)

Fra 1. januar 2017 fusjonerte Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark under navnet Høgskolen i Innlandet. 105 studier, 13 323 studenter, 952 ansatte, ÉN høgskole!

Høgskolen i Innlandet består av fem campus, Elverum, Evenstad, Hamar, Lillehammer og Rena, og er en stor aktør i innlandet på forsknings- og utviklingsarbeid. Hovedadministrasjonen ligger i Elverum, i vårt nye høgskolesenter i Terningen Arena.

Korte fakta om Høgskolen i Innlandet:

• Campus Elverum har ca 2.100 studenter og 115,5 årverk ansatte. Studiestedet har folkehelse som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Evenstad har ca 360 studenter og 59 årsverk ansatte. Studiestedet har skog og utmark som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Hamar har ca 2.200 studenter og 179 årsverk ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Rena har ca 3240 studenter og 59,5 årsverk ansatte. Studiestedet har informatikk, samfunnsfag og økonomi økonomi og ledelse som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Lillehammer har oppunder 5000 studenter og 400 ansatte sitt daglige virke. Vi holder hus i det tidligere radio- og TV-senteret fra Lillehammer-OL i 1994. Som også er blant Capusens fokusområder i tillegg til idrett og pedagogikk. 

• I høgskoleadministrasjonen, som holder til på Campus Elverum er det 94 årsverk.

Les mer om Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Studiemuligheter hos Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN