Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

(Høgskole)

Fra 1. januar 2017 fusjonerte Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark under navnet Høgskolen i Innlandet. 105 studier, 13 323 studenter, 952 ansatte, ÉN høgskole!

Høgskolen i Innlandet består av fem campus, Elverum, Evenstad, Hamar, Lillehammer og Rena, og er en stor aktør i innlandet på forsknings- og utviklingsarbeid. Hovedadministrasjonen ligger i Elverum, i vårt nye høgskolesenter i Terningen Arena.

Korte fakta om Høgskolen i Innlandet:

• Campus Elverum har ca 2.100 studenter og 115,5 årverk ansatte. Studiestedet har folkehelse som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Evenstad har ca 360 studenter og 59 årsverk ansatte. Studiestedet har skog og utmark som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Hamar har ca 2.200 studenter og 179 årsverk ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Rena har ca 3240 studenter og 59,5 årsverk ansatte. Studiestedet har informatikk, samfunnsfag og økonomi økonomi og ledelse som overordnet studie- og forskningsprofil.

• Campus Lillehammer har oppunder 5000 studenter og 400 ansatte sitt daglige virke. Vi holder hus i det tidligere radio- og TV-senteret fra Lillehammer-OL i 1994. Som også er blant Capusens fokusområder i tillegg til idrett og pedagogikk. 

• I høgskoleadministrasjonen, som holder til på Campus Elverum er det 94 årsverk.

Les mer om Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Studiemuligheter hos Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Høgskolen i Innlandet - Nettstudier

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING