Høgskolen i Innlandet - Lillehammer

(Høgskole)

Fra 1. januar 2017 fusjonerte Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark under navnet Høgskolen i Innlandet. 105 studier, 13 323 studenter, 952 ansatte, ÉN høgskole!

Campus Lillehammer har en studieportefølje med hovedvekt på en medie- og samfunnsfaglig profil, og tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning

På Lillehammer er det ca. 4800 studenter, hvorav 700 er deltids- og fjernundervisningsstudentar, og over 300 ansatte.

Høgskolen i Innlandets studiested på Lillehammer ligger i flotte omgivelser på Storhove, ca. 5 kilometer nord for Lillehammer sentrum. Vi holder hus i det tidligere radio- og TV-senteret fra Lillehammer-OL i 1994.

Sammen med høgskolen finner du også Lillehammer Kunnskapspark, Fakkelgården, Studentsamskipnaden i Innlandet og NRK på Storhove. I høgskoleanlegget finner du auditorier, lesesaler, grupperom, et stort bibliotek, bokhandel, kantine og kaffebar.

Studentbyen Lillehammer

Lillehammer er en populær studentby og med sine 28 000 innbyggere er den akkurat så liten at du blir sett, men også så stor at du kan være anonym når du trenger det.

Lillehammer er også et av studiestedene med landets høyeste dekning av studentboliger i tillegg til et relativt stort privat utleiemarked.

At så mange er studenter, betyr at befolkningen er "ung". Dette setter sitt preg på utelivet, og byen har et bredt tilbud innen kultur - og friluftsliv. Byen har mange små og store kafeer, puber, konsertsteder og diskotek, som gir deg som student en attraktiv ramme rundt studier og fritid.

Storgata med alle sine butikker er hovedpulsåren i byen. Her kan du føle pulsen fra et internasjonalt miljø, samtidig som du alltid finner noen å hilse på eller slå av en prat med.

Store nasjonale og internasjonale idrettsarrangement som Birken, Worldcup og X Games, samt kulturarrangement som Dølajazz, Litteraturfestivalen og Amandus, preger byen sommer som vinter, og gir glimrende prosjektpraksis for deg som student - eller du kan velge bare å nyte det glade livet de fører med seg.

Rundt Lillehammer finner du flere av de mest kjente vintersportsdestinasjonene i Norge - Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå, Nordseter og Sjusjøen. Om sommeren er de samme områdene like godt egnet, men da i kajakk, på beina eller på sykkel.

Les mer om Høgskolen i Innlandet - Lillehammer

Studiemuligheter hos Høgskolen i Innlandet - Lillehammer

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Adresse

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING