EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet

(Språkskole)

Kombiner språkopplæring med uforglemmelige opplevelser i Sør-Afrika. EF skolene har programmer som varer fra to uker til et semester eller skoleår for deg over 18 år.

 


Engelskkurs i Sør-Afrika


Reis til Sør-Afrika og opplev den fascinerende historien og et afrikansk landskap som tar pusten fra deg. Et engelskkurs i Sør-Afrika vil la deg utforske den fantastiske naturen, inkludert Kgalagadi Transfrontier Park med en av de største naturpreservatene i verden, røffe Drakensburg fjellkjeden og de mange mange vingårder, fiskelandsbyer, gårder og småbyer langs Garden Route. Sør-Afrika har den største blomsterrike i verden og en slående samling når det kommer til ville dyr, fra hvaler og hvithai til løver, elefanter og leoparder og over 900 fuglearter.

Men ikke bare det, Sør-Afrika har utmerket shopping, som i dag er en av de største attraksjonene for turister. Du kan også lære engelsk mens du tar del i den rike Sør-Afrikanske kulturarven, for eksempel ved å lytte til live jazz og blues eller fremmadstormede pop og rock musikere. I dag kommer afrikanske musikere fra hele kontinentet for å opptre i nattklubber i Sør-Afrika, og selv tekno-ravere og house music fans har funnet sine variasjoner i den lokale kulturen. Sør-Afrika er stolte av 4 Nobel Fredspris vinnere og skal være vertskap for Fotball VM i 2010!

EFs engelskskole ligger i Cape Town, i Western Cape regionen, et område som er sett på som en av de mest vakre regionene i verden. Cape Town ligger sør-vest i Afrika, ca. 1600 km fra Johannesburg og nyter Middelhavs klima. Byen tilbyr en unik miks av afrikansk natur og storbyliv. Et engelskkurs i Cape Town er den perfekte måten å oppleve denne eksotiske delen av Afrika på.

Les mer om EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet

Studiemuligheter hos EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet

  • Skoletype
  • Fagområder EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet tilbyr studier innen
  • Steder hvor EF Education Sør-Afrika - studier i utlandet har avdelinger
    Utlandet: Sør-Afrika

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING