DONGBEI UNIVERSITY OF FINANCE

(Universitet)

Tommy studerer International Business Management og blogger om hans opplevelser. Les bloggen her

Dongbei University of Finance and Economics (heretter kalt DUFE) ble stiftet i oktober 1952, opprinnelig plassert i Shenyang og under navnet Dongbei Institute of Finance and Economics. Universitetet ble omdøpt Liaoning Institute of Finance and Economics etter å ha blitt flyttet til Dalian og slått sammen med Liaoning Institute of Business i 1959. Instituttet ble overtatt av Finansdepartementet i 1979 og navnet "Dongbei University of Finance og økonomi" (DUFE) ble vedtatt i 1985.

DUFE ligger vest mot Xinghai Park, det naturskjønne stedet i Dalian. Skolen har siden midten av 1990-tallet blitt godt kjent for sin ro og skjønnhet på universitetsområdet.

DUFE fungerer som et tverrfaglig, undervisning- og forskningsorientert universitet med fokus på økonomi, ledelse, jus, kunst og vitenskap. Her tilbys heltid, samt deltids utdanningsprogram. Av heltidsprogrammer tilbyr DUFE nå:

• 3 mobile stasjoner på førstenivå for post-doktor - anvendt økonomi, teoretisk økonomi og administrasjon
• 4 fag på førstenivå for PhD-programmer - teoretisk økonomi, anvendt økonomi, administrasjon, ledelse innen vitenskap og teknologi
• 38 andrenivå PhD-programmer
• 72 masterprogram og 31 bachelorprogram

I alle disipliner, er det to viktige statlig støttede disipliner - industriell økonomi og offentlig økonomi (inkludert skatt), ett hovedfag - kvantitativ økonomi; og 3 masterere på statlig nivå med sin egen karakterikk - regnskap, finans og administrasjon.

Alt i alt, i mer enn 50 år siden starten, har DUFE dannet sin egen sjarm og sitt eget særpreg, skolen har etablert seg som et universitet med konkurransefortrinn og omdømme både hjemme og i utlandet, og har oppnådd mye fremgang i sine undervisningslokaler, utdanningskvalitet, disiplinære systemer og vitenskapelig forskning.
 

Les mer om DONGBEI UNIVERSITY OF FINANCE

Studiemuligheter hos DONGBEI UNIVERSITY OF FINANCE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om DONGBEI UNIVERSITY OF FINANCE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING