EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET

(Språkskole)

EF Education Frankrike - Språkkurs i Utlandet


Nå kan du kombinere en spennende reise med et lærerikt språkkurs, og bli kjent med den franske kulturen samtidig. EF har program som varer fra to uker til et semester eller skoleår, reis hit for å dele din opplevelse med studenter fra hele verden! 

 

Franskkurs i Frankrike

Ser du etter romantiske byer, billedskjønne vingårder, solfylte strender og snødekte fjell så kan Frankrike tilby alt dette. I løpet av ditt franskkurs med EF vil du få muligheten til å oppleve det store mangfoldet av landskap, kunsteriske mesterverk og kulinariske spesialiteter som gjør Frankrike til en av verdens største turistdestinasjoner. Mens du er i Frankrike kan du også forberede deg til franskeksamener som DELF eller DALF med EFs spesialiserte eksamenskurs.

Ernest Hemingway skrev " If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you.". Ta et franskkurs i Paris og opplev det ekte parisiske livet på nært hold. Opplev byens berømte arkitektur, fantastiske museum, sjarmerende gamle nabolag, koselige kafeer, verdensberømte restauranter og spennende teatre. På vår skole i Paris kan du også få støtte fra lånekassen ved eksamenskurs på 12 uker eller mer.

Eller ta et franskkurs i Nice, selve hjertet på den franske riviera, mens du nyter verdensberømte strender og resorter langs havet. EF Nice er akkreditert av prestisjefylte EAQUALS og har fått den høyeste anerkjennelsen i Frankrike - Label Qualité Francais Langue Etrangère, og skolen kombinerer utmerket franskundervisning med topp beliggenhet midt i sentrum av byen.

» Bestill din brosjyre i dag

Les mer om EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET

Studiemuligheter hos EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET

  • Skoletype
  • Fagområder EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET tilbyr studier innen
  • Steder hvor EF EDUCATION FRANKRIKE - STUDIER I UTLANDET har avdelinger
    Utlandet: Frankrike

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING