EF Education Irland - studier i utlandet

(Språkskole)

EF Education Irland - Språkkurs i Utlandet


Nå kan du kombinere en spennende reise med et lærerikt språkkurs, og bli kjent med den irske kulturen samtidig. EF har program som varer fra to uker til et semester eller skoleår, reis hit for å dele din opplevelse med studenter fra hele verden! 

 

Engelskkurs i Irland

Lær engelsk i Irland og du vil studere engelsk i en spennende blanding av gammel historie og livlig moderne kultur. Irsk kultur er rik på legender, fra romantiske fortellinger om krigere, alver og djevler, og keltiske myter påvirker enda det daglige livet. Men i dag er Irland full av innovasjon og vekst, delvis takket være den unge befolkningen - over halvparten av den Irske befolkningen er under 30 år! I løpet av et språkkurs i Irland vil du oppleve hele spekteret av opplevelser, fra å høre på tradisjonell musikk på festivaler på landsbygda, til å besøke historiske steder og bygninger, reise rundt i vakker natur og bli med på det livlige nattelivet i Dublins mange puber og konserthaller. Lær engelsk mens du suger til deg irsk kultur og kanskje til og med prøver en pint med Guiness, det verdensberømte 250 år gamle irske ølet.

Hovedstaden i republikken Irland, Dublin er en av Europas kuleste hovedsteder, og på et EF engelskkurs i Dublin vil du befinne deg midt i hjertet av byen. Byen pulserer av energi takket være de flotte restaurantene, kule butikkene, legendariske pubene, vakre kunstgallerier, store flotte parker, elegant arktitektur, en fascinerende og turbulent historie, pluss den vakre billedskjønne beliggenheten rett ved Irskehavet. Andre spennende steder og besøke er Belfast, hovedstaden i Nord-Irland, legendarisk for sitt natteliv, og også Galway, Limerick og Cork.

» Bestill din brosjyre i dag

Les mer om EF Education Irland - studier i utlandet

Studiemuligheter hos EF Education Irland - studier i utlandet

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF Education Irland - studier i utlandet

  • Skoletype
  • Fagområder EF Education Irland - studier i utlandet tilbyr studier innen
  • Steder hvor EF Education Irland - studier i utlandet har avdelinger
    Utlandet: Irland

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING