KULTURAKADEMIET ROMA

(Høgskole)

CAMPUS ROMA – NORSKE HØGSKOLESTUDIER I ITALIA

Kulturakademiet tilbyr i samarbeid med Høgskolen i Vestfold spennende studier på norsk i Roma, støttet av Lånekassen, med studiestart både høst og vår. Skolen ligger i Trastevere, helt sentralt i Roma. Studenter ved Kulturakademiet i Roma har verdens mest fantastiske skolevei, ikke bare gjennom trange gater og smug og over åpne og gjestfrie piazzaer, men også gjennom mer enn to tusen år med historie og utrolig byggekunst.

Roma, den evige by, var hovedsete i det gamle Romerriket og dermed verdens midtpunkt. Her ligger røttene til hele Europas kultur oppe i dagen i form av eldgamle templer, søyler og murer, som gjerne er bygd sammen med praktfulle bygninger fra senere blomstringsperioder. Byen møter den besøkende som et spill levende og beboelig museum – vakker og suveren i sin prakt. Våren kommer tidlig og høsten sent til Roma, og palmer og furutrær vokser om hverandre på høydene som omkranser byen. Roma har en helt særegen sjarm, og det er en svært fascinerende by å bo i med sine trange smug, piazzaer, fontener og parker. Elven Tiberen slynger seg rundt og samler centro storico, gamlebyen, slik at den som har tid og eventyrlyst kan komme seg overalt til fots. Romerne selv liker godt å spasere omkring, velkledde og velfødde, og se livet gå videre i en by som har overlevd endeløse rekker av keisere og paver og generasjoner av mer eller mindre korrupte politikere.

Les mer om KULTURAKADEMIET ROMA

Studiemuligheter hos KULTURAKADEMIET ROMA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om KULTURAKADEMIET ROMA

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING