EF EDUCATION SPANIA

(Språkskole)

Kombiner språkopplæring med uforglemmelige opplevelser i Spania. EF skolene har programmer som varer fra to uker til et semester eller skoleår for deg over 18 år.


Spansk språkkurs i Spania


Spania er landet for Flamenco, tyrefekting, fantastiske strender og massevis av solskinn! Ta et spanskkurs i Spania og sug til deg den lokale kulturen i fasjonable Barcelona eller Malaga på Middelhavskysten. Og når du er ferdig med å utforske din nye by, dra til den spanske landsbygda og se de vakre småbyene, med et stort spekter av arkitektur fra delikate arabiske palasser til futuristiske konstruksjoner som det nye Guggenheim Museet i Bilbao. Spanias regioner er alle unike geografisk og klimatisk sett og til og med når det kommer til personlighet. Nyt de sjarmerende kafeene som serverer småretter kalt tapas, eller ta et bad i en av de vakre lagunene.

Spanias mest trendy by, Barcelona, er en selvsikker, moderne destinasjon med fargene og tradisjonen fra over 2000 år med innholdsrik historie. Et spanskkurs i Barcelona vil plassere deg midt i hjertet av denne livlige byen. Eller om du er ute etter sol og sommer - meld deg på et spanskkurs i Malaga istedenfor. Fantastiske strender, en elegant kunstscene og golfbaner i verdensklasse - Malaga har noe for alle. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg for en av stedene - hvorfor ikke prøve begge?

Les mer om EF EDUCATION SPANIA

Studiemuligheter hos EF EDUCATION SPANIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF EDUCATION SPANIA

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING