KULTURAKADEMIET BARCELONA

(Høgskole)

CAMPUS BARCELONA – NORSKE HØGSKOLESTUDIER I BARCELONA

Kulturakademiet tilbyr i samarbeid med Høgskolen i Vestfold spennende studier på norsk i Barcelona, støttet av Lånekassen, med studiestart både høst og vår. All undervisning finner sted på International House Barcelona eller på Seminario inne på universitetsområdet. IH og Seminario ligger på hver sin side av Placa Catalunya, den helt sentrale plassen i Barcelona på toppen av La Rambla.

Den katalanske middelhavsbyen Barcelona, ifølge legenden grunnlagt av Herkules for tre tusen år siden, er både vakker og rocka, og byr på det meste en kan ønske seg. Bystranden er fin og ren, og har badesesong fra mai til oktober. Gamlebyen rommer romerske ruiner og gotiske katedraler, og i labyrinten av smågater ligger en endeløs rekke av restauranter og barer. Lengre opp i byen er det brede avenyer og fasjonable shoppingdistrikter. Den katalanske modernismen, anført av arkitekten Antoni Gaudi, satte ved overgangen til forrige århundre et tydelig og varig preg på bydeler som Eixample og Gràcia. Barcelona er preget av det ekstravagante, og både nye og gamle bygninger prøver å skille seg ut i prakt og påfunn. Også på gateplan er det mye villskap og gjøgleri: Gateopptog, akrobater og artister skaper en følelse av at alt kan skje rundt neste hjørne. Barcelona er et pulserende sentrum for kunst og kultur, design og uteliv. Siden Barcelona arrangerte OL på nittitallet, har byen blitt stadig mer populær og tiltrekker seg særlig unge folk og studenter.

Les mer om KULTURAKADEMIET BARCELONA

Studiemuligheter hos KULTURAKADEMIET BARCELONA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om KULTURAKADEMIET BARCELONA

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN