LONDON SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT

(Universitet)

London School of Business and Management tilbyr høyere utdanning innen business. Vi holder til i Bloomsbury, sentralt i London, og ligger rett over London sin studentsentral. Vi ligger også nære verdenskjente Oxford Street og “The City”, Stobritannias finanssentrum.

Vi tilbyr en unik og personlig universitetsopplevelse, og våre mange lærere og ansatte i støttefunksjoner hjelper våre rundt 800 studenter. Vår filosofi er å tilby et eksepsjonelt læringsmiljø hvor læring skjer fra eksperter og høyt kvalifiserte forelesere. Samtidig skal studentene nyte en god og underholdende universitetsopplevelse. Våre forelesninger tilbys i små klasser med maks 30 studenter. Undervisningen er skreddersys i forhold til hva bedriftene trenger, og våre studenter får grunnlag for å tilegne seg de ferdigheter de trenger når de skal søke jobb. Undervisningen er interaktiv og engasjerende. Vi tilbyr også mange internship og arbeidsplasseringer i studietiden, og på denne måten sikres både profesjonell og personlig utvikling.

Vi har et akademisk samarbeid med University of Northampton. All undervisning skjer i topp moderne fasiliteter tilhørende Birkbeck College, University of London. Våre studenter har full tilgang til Birkbeck College sine læreingsressurser, inkludert bibliotek, klasserom og IT-fasiliteter. I tillegg har våre studenter full tilgang til Norhampton sine ressurser, som bibliotek, e-læringsplattormer og studentforeninger.

Vi tilbyr bachelor- og masterstudier innen business, jus, regnskap og finans. Alle våre grader er godkjent av University of Northampton, ranket som nr. 44 i "the Guardian League tables 2015". Våre studenter vil oppnå en internasjonalt annerkjent utdanning.

Våre studenter får medlemskap i "University of London’s Student Central", og får da tilgang til de beste fasiliteter. Dette gjelder sosialt, fritidsaktivteter og idrettsaktiviteter. Dette gir våre studenter en unik mulighet til å omgås studenter som studierer i hele London, og som kommer fra hele verden.

Hvorfor studere hos oss?
• Vi er spesialister for studier innen business, jus, regnskap og finans. London er også en metropol for business og finans, og vi er et naturlig valg for mange som ønsker å studere innen disse områdene.

• London er verdensledende når det kommer til mangfold, kultur og natteliv. Studenter kan dra nytte av våre forbindelser med næringslivet, og kan få internship og arbeidserfaring. Studenter får også meget god hjelp fra oss når de skal søke jobb, både med med å finne jobber og søknadsprosessen. Dette gjelder både mens man er student og når man uteksamineres.

• Vi ønsker å tilby en rettferdig tilgang til utdanning for alle studenter som oppfyller våre opptakskrav. Derfor er våre skolepenger for norske studenter meget konkurransedyktige. Bachelorstudiene koster 9.000 pund per år, mens masterstudiene koster 10.000 pund.

• Studenter får GRATIS nettilgang til alle lærebøker gjennom hele studietiden!

• Vi er stolt av og oppfordrer studenter til å bruke vår gratis en-til-en rådgivningstjeneste. Dette inkluderer spesialisttjenester som: The Centre for Academic Support and Enhancement and the Student Success Team.

• Vi tilbyr en unik “Graduate MBA” utdanning. Studenter kan begynne direkte etter endt bachelorutdanning, uten den vanlige påkrevde to års jobberfaring. Vi er de eneste i Storbritannia som tilbyr dette. Dette betyr at norske studenter kan fullføre en MBA på bare fire år!

Om byen
London er uten tvil den mest internasjonale byen i verden, og det å studere her gir mange fordeler. Du kan få et internasjonalt nettverk, både vennskapelig og proffesjonelt. Dette samtidig som du nyter et spennende sosialt liv. Det er gode muligheter til å bygge en suksessfull plattform for din fremtidige karriere. Dette fordi mange av verdens ledende selskaper har deres hovedkontor i London. Utenfor klasserommet kan studenter nyte mangfoldet innen kultur, mat, natteliv og underholdning.

Studentliv
Våre studenter får medlemskap i "University of London’s Student Central", noe som gir tilgang til sosiale -, fritids-, og idrettsaktiviteter. Dette inkluderer et rabattert medlemskap for bruk i gymen og svømmebassenget.

Det er også mange muligheter for studentbloliger. Enten du ønsker en tradisjonell studentbolig sentralt i London, eller litt mere rolig utenfor London, vil våre ansatte hjelpe deg med å finne rikig bolig som er tilpasset dine behov.

London har noen av verdens beste studentkvelder og sosiale arrangementer som tilbys til rabatterte priser. 

Hvordan søke?
Email admissions@lsbm.ac.uk, og du vil bli tildelt en kontakperson som vil hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Vennligst klikk her for mer informasjon om hvordan du søker.

Hvordan blir noske studenter tatt i mot?
Norske studenter kan dra nytte av våre støttetjenester allerede før de kommer til England. Vi hjelper studenter med studentbolig og mange andre tjenester som hjelper deg å finne deg til rette i London. Vi har flere studenter fra Skandinavia, og tilbyr et gratis mentorprogram der man blir fulgt opp av eksisterende studenter fra andre- og tredjeåret. 

Vi tilbyr også gratis engelskkurs i regi av Centre for Academic Support and Enhancement.

Les mer om LONDON SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT

Studiemuligheter hos LONDON SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om LONDON SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
ANVENDT PSYKOLOGI
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR
 
POLITIKK OG PÅVIRKNING
 
PEDAGOGIKK
 
ERNÆRING
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


Vi løfter fram de største talentene

Flere av historiens mest vellykkede reklamekampanjer er skapt av tidligere studenter fra disse bachelorstudiene.
LES MER

Slik får du et forsprang i arbeidsmarkedet.

Høyskolen Kristiania har 105 års ledende erfaring med å levere praksisnære utdanninger. Dette har vært en fordel for hundretusener av studenter.
LES MERStudier ved Høyskolen Kristiania:

Studier innen HR, markedsføring, ledelse, økonomi og innovasjon:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET I LES MER OM STUDIET SOM NETTSTUDIUM

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i digital markedsføring

Bachelor i digitalisering og økonomi

Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i økonomi og ledelse

Bachelor i ledelse og servicestrategi

Bachelor i innkjøpsledelse

Bachelor i hotelledelse

Bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling

Bachelor i administrasjon og ledelse (nett)

Bachelor i økonomi og administrasjon - regnskapsførere (nett)

Master i markedsføringsledelse

Master i ledelse

Master i praktisk lederskap - erfaringsbasert

MBA - Master of Business Administration (nett)

Master of Science in Marketing (nett)

Master of Science in Finacial Management (nett)

Årsstudium i serviceledelse

Årsstudium i HR og personalledelse (nett)

Årsstudium i bedriftsøkonomi (nett)

Årsstudium i markedsføring og salg (nett)Studier innen helse, medisin, ernæring og pedagogikk:


Bachelor i fysisk aktivitet og ernæring

Bachelor i livsstilsendring of folkehelse

Bachelor i anvendt psykologi

Bachelor i helse- og idrettledelse

Bachelor i ernæring

Bachelor i osteopati

Bachelor i akupunktur

Bachelor i akupunktur, deltid

Årsstudium i grunnmedisin

Årsstudium i grunnmedisin (nett)

Årsstudium i psykologi

Årsstudium i ernæring og helse (nett)

Årsstudium i personlig trening (nett)

Videreutdanning i kommunikasjon og helseledelse (nett)

Videreutdanning i osteopati

Videreutdanning i triggerpunkter og intramuskulær stimulering

Bachelor i pedagogikk (nett)

Årsstudium i pedagogikk (nett)Studier innen teknologi og IT:


Bachelor i informasjonsteknologi - E-business

Bachelor i informasjonsteknologi - Frontend- og mobilutvikling

Bachelor i informasjonsteknologi - Interaktivt design

Bachelor i informasjonsteknologi - Intelligente systemer

Bachelor i informasjonsteknologi - Programmering

Bachelor i informasjonsteknologi - Spillprogrammering

Master of Information Systems: Digital Business Systems

Master of Information Systems: Digital Business Systems, deltid

Master of Information Systems: Management and Innovation

Master of Information Systems: Management and Innovation, deltid

Master of Applied Computer Science with Specialization in Software Integration

Master of Applied Computer Science with Specialization in Software Integration, deltid

Master of Human-Computer Interaction

Master of Human-Computer Interaction, deltidStudier innen kommunikasjon, design, film og medier:


Bachelor i Art Direction

Bachelor i grafisk design

Bachelor i interiørarkitektur

Bachelor i politikk og påvirkning

Bachelor i PR og kommunikasjon

Bachelor i Retail Design

Bachelor i tekst og skribent

Bachelor i tjenestedesign

Bachelor i kreativ markedskommunikasjon

Bachelor i 3D-grafikk

Bachelor i film og TV

Bachelor i journalistikk

Bachelor i lyddesign

Bachelor i manus

Bachelor i spilldesign

Bachelor i Visual Effects

Årsstudium i PR og kommunikasjonStudier innen scenekunst, musikk og studio:


Bachelor i låtskriving og produksjon

Bachelor i maske- og hårdesign

Bachelor i populærmusikk

Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Bachelor i skuespill

Bachelor i musikkproduksjon - Påbygging

Årsstudium i musikkproduksjon