EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET

(Språkskole)

EF Education Canada - Språkkurs i Utlandet


Nå kan du kombinere en spennende reise med et lærerikt språkkurs, og bli kjent med Canadas kultur samtidig. EF har program som varer fra to uker til et semester eller skoleår, reis hit for å dele din opplevelse med studenter fra hele verden! 

 

Engelskkurs i Canada

I løpet av et engelskkurs i Canada kan du oppleve dramatisk landskap, urørt vildmark, elegante byer og laid-back livsstil. Canada er hjemmet til den største ski resorten i Nord-Amerika, Whistler Blackcomb i British Columbia, og har også den lengste skisesongen i Nord-Amerika. Dersom du velger et engelskkurs i Vancouver kan du utforske spenningen og energien i byen som var vert for Vinter OL i 2010!

Canadiere er stolte av sitt land og hvordan det skiller seg ut fra storebroren i sør, USA. Canada har en uvanlig åpen immigrasjonspolitikk og menneskene i landet tar i mot besøkende med stor vennlighet, gjestfrihet og entusiasme. Du kan ta et engelskkurs i Toronto, Ontario, som er Canadas største urbane senter med museer, gallerier og teatre som konkurrerer med de beste i verden! Utforsk de multikulturelle nabolagene med koselige butikker og restauranter som serverer internasjonale delikatesser.

Du kan også studere i Vancouver som nylig ble kåret til et av verdens vakreste og mest innbydende byområder. Våre språkkurs i Vancouver foregår i en vakker, nyoppusset gammel bygning i sentrum av Vancouver, blant butikker, kafeer og kunstgallerier. EF Vancouver ligger midt i hjertet av underholdningsdistriktet i gangavstand til den kjente havnen og skogene i Stanley Park.

» Bestill din brosjyre i dag

Les mer om EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET

Studiemuligheter hos EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET

  • Skoletype
  • Fagområder EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET tilbyr studier innen
  • Steder hvor EF EDUCATION CANADA - STUDIER I UTLANDET har avdelinger
    Utlandet: Canada

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING