EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET

(Språkskole)

EF Education Australia - Språkkurs i Utlandet

Nå kan du kombinere en spennende reise med et lærerikt språkkurs, og bli kjent med Australias kultur samtidig. EF har program som varer fra to uker til et semester eller skoleår, reis hit for å dele din opplevelse med studenter fra hele verden! 

Engelskkurs i Australia

For det ultimate eventyret under dine engelskstudier, meld deg på et engelskkurs i Australia - verdens minste og mest avsidesliggende kontinent. Utforsk naturskatter som fargerike Great Barrier Reef, kilometer med perfekte strender, Ayer's Rock midt i ørken og den store vildmarken - hjemmet til koalaer og kenguruer. Du vil lære engelsk i 'Aussie' stil og nyte den varme velkomsten takket være deres legendariske vennlighet og avslappede holdning.

Du kan velge mellom tre fantastiske destinasjoner i Australia. Sydney, Brisbane og snart også Melbourne. Takket være den spektakulære naturskjønne settingen og det varme klima, betyr et engelskkurs i Sydney at du vil lære engelsk i en komfortabel og sofistikert hovedstad. Sydney tilbyr suverene akademiske og profesjonelle uviklingsmuligheter for deg. Våre studenter liker spesielt godt vårt Business English kurs og Internship program i Sydney. Du kan også få plass på et australsk universitet gjennom vår University Placement Service i Australia.

Eller hva med et engelskkurs i Brisbane, Australias solskinnsstat! Denne morsomme og livlige byen er bygget rundt Brisbane River. EFs skole ligger i en totalrenovert art deco-bygning fra 1920-tallet og har bevart mye av den originale sjarmen. Det er kort avstand til South Bank, Moreton Bay og Gold Coast.

Les mer om EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET

Studiemuligheter hos EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET

  • Skoletype
  • Fagområder EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET tilbyr studier innen
  • Steder hvor EF EDUCATION AUSTRALIA - STUDIER I UTLANDET har avdelinger
    Utlandet: Australia

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING