WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

(Universitet)
William Angliss Institute ligger i Melbourne, og her vil du få en førsteklasses utdannelse innen hotelledelse, turisme og matindustri. Om du er på utkikk etter en internasjonal karriere i en spennende og stadig voksende industri, kan William Angliss Institute være det rette stedet for deg å studere.
 
Instituttet har et stort nettverk innen industrien og samarbeider tett med det lokale samfunnet, så vel som internasjonalt. Utdanningene er praktisk rettede og tilpasset de behovene som finnes i ulike markeder og industrier. Instituttets lærere har lang erfaring innenfor bransjen, og med fasiliteter skreddersydd etter industriens standard, bidrar William Angliss til at de uteksaminerte ligger blant de beste i Australia i forhold til akademiske resultater.
 
Hva kan du studere på William Angliss Institute?
William Angliss tilbyr bachelorstudier innen hotelledelse, turisme, event, resortledelse og matindustri.
 
Akademisk omdømme
I 2012 vant William Angliss «the Service Skills Australia Excellence Award» for industrielt samarbeid. Før det ble Instituttet i 2011 anerkjent og foretrukket opplæringspartner av FSAA, the Food Service Association of Australia på FSA EXPO. I 1998 fikk Instituttet plass på the Victorian Tourism Adwards Hall of Fame. Les mer om skolens akkrediteringer her
 
Hvorfor studere på William Angliss Institute?
William Angliss har i en årrekke spesialisert seg på opplæring innen hotelledelse, turisme og matindustri og har lang erfaring med å utdanne studenter. De jobber hånd i hånd med bransjen, og skreddersyr sine utdanninger for å best mulig dekke behov i det lokale og internasjonale markedet. Utplassering er også mulig i utvalgte grader. Instituttet har svært moderne fasiliteter, deriblant tre restauranter for å gi sine studenter best mulig praktisk trening i løpet av studietiden. Angliss Restaurant ble i 2010 kåret til den beste praksisrestauranten (Restaurant & Catering Victoria Awards for Excellence), og du finner den på La Trobe Street campus. Et mangfold av kjendiskokker har vært innom her, deriblant Karen Martini (kokk, restauranteier, skribent og TV-ansikt) og Shannon Bennett (forfatter, kokk og eier av Three Hat Restaurant, Vue De Monde), begge utdannet fra William Angliss Institute.
 
Det finnes over 100,000 uteksaminerte fra William Angliss over hele verden, hvorav tidligere studenter og respekterte restauranteiere jevnlig vender tilbake for å gi studenter best mulig opplæring. Instituttet ligger dessuten i hjertet av Melbourne, som er kåret til en av verdens beste byer å bo i.
 
Les mer om WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Studiemuligheter hos WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING