EF EDUCATION, NEW ZEALAND

(Språkskole)

Kombiner språkopplæring med uforglemmelige opplevelser i New Zealand. EF skolene har programmer som varer fra to uker til et semester eller skoleår for deg over 18 år.

Engelskkurs i New Zealand

Bli kjent med 'kiwiene' fra insiden ved å ta et engelskkurs i New Zealand mens du fordyper deg i denne øyens unike kulture og miljø. Selv om landet er på samme størrelse med Storbritannia og Japan, har New Zealand kun 4 millioner innbyggere - noe som gjør det til en ideel destinasjon for naturelskere. Landskapet er spektakulært og mangfoldig og innehar alt fra snødekkede fjelltopper med glovarme vulkaner til frodige regnskoger og nydelige strender. New Zealand tilbyr et temperert klima året rundt, med mange muligheter til å stå på ski og snowboard om vinteren. Om sommeren kan du på én og samme dag surfe om morgenen og besøke en isbre om ettermiddagen.

EF engelskskole ligger i Auckland, en by kjent for sine hyggelige havneområder og jordnære og vennlige befolkning. På urspråket Maori er Auckland Tamaki-Makau-Ray, som betyr noe sånn som "piken med de mange frierne" - dette fordi landet her var svært ettertraktet av mange stammer. I løpet av et engelskkurs i Auckland vil du studere engelsk midt i det livlige universitetsdistriktet, et perfekt sted å være dersom du ønsker å studere et bredt utvalg fag i et akademisk utfordrende miljø.

Les mer om EF EDUCATION, NEW ZEALAND

Studiemuligheter hos EF EDUCATION, NEW ZEALAND

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EF EDUCATION, NEW ZEALAND

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING