OLE VIG VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Ole Vig videregående skole er som stor, sammenslått skole nokså ny. Den er Nord-Trøndelags nest største skole, med ca. 230 ansatte og ca. 1220 elever og studenter inneværende skoleår.

Hele skolekomplekset i sentrum er sambygd, og skolens kantine og auditorium ligger sentralt i skolelandskapet. Skolens avdeling på Sutterøy, med transportfag, arbeidsmaskiner og yrkessjåføropplæring, er likevel av plasshensyn fortsatt lokalisert der.

Et større byggeprogram på nybygg og restaurering har pågått siden 2001. Siste skudd på byggstammen er bygg I fra 2009, som har kontorer for ledelsen, realfagsavdeling og alternativ opplæring. Det huser også distriktets tannhelsetjeneste (3. etasje). I 2009 ble kantine og og lokaler for restaurant- og matfag bygget om, og videre ombygging kom i  2010 for musikk og dans og service og samferdsel.

Ny idrettshall med sambruk for Ole Vig vgs stod ferdig i februar 2012. Den kommunale hallen skal brukes av skolen og knyttes til skolen med et felles torg.

Skolen har i en årrekke arbeidet systematisk for å bedre elevenes grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving og matematikk. Som et resultat av det arbeidet fikk skolen i 2011 betengelsen Dysleksivennlig skole.

Ole Vig videregående skole har klare ambisjoner om å være en god skole for både elever, personale og regionen som helhet. Med sitt mangfold ønsker skolen å gi nærhet for den enkelte og rom for variasjon og nytenking. Skolens visjon ”Skape og dele, gløde og leve" målbærer dette ønsket. OVVS stimulerer til elevdemokrati og prioriterer å ha mange og gode internasjonale kontakter.

Les mer om OLE VIG VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos OLE VIG VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING