Akademiet Nettstudier

(Videregående)

Akademiet Nettstudier retter seg mot deg som ønsker å forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole, mangler spesielle fag for å komme inn på ønsket studiemål eller mangler generell studiekompetanse.

Akademiet Nettstudier er blant landets største tilbydere av nettkurs for privatister. Vi har en bred portefølje av enkeltfag og pakker med fag fra studieforberedende utdanningsprogram, herunder spesialpakker som gir spesiell studiekompetanse.

Akademiet Nettstudier er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i fagene du studerer. Du kan starte på nettkursene våre når du vil og studere i det tempoet som passer deg. Våre studier er lagt opp slik at du ikke har behov for lærebøker, og du har løpende kontakt med nettlæreren din gjennom oppgaver og tilbakemeldinger gjennom hele kurset.

Akademiet Nettstudier har karaktergaranti og passer godt for deg som har jobb eller andre forpliktelser uansett om du bor i Norge eller utlandet.

Våre pakkeløsninger:

• Allmennfaglig påbygg m/fagbrev
• Allmennfaglig påbygg u/fagbrev
• Generell studiekompetanse 23/5-regel
• Ingeniørpakke (Matematikk R1 + R2 og Fysikk 1)
• Medisiner-pakke (Kjemi 1 + 2, Matematikk R1, Fysikk 1)
• Medisiner-pakke m/lab
• Veterinærpakke (Kjemi 1 + 2 og Matematikk R1)
• Veterinærpakke m/lab

Eksamensrettet undervisning
Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger hos oss ereksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av våre kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. Derfor knytter vi oss i liten grad opp mot spesifikke lærebøker.

Nettlæreren hjelper deg fra mot målet!
I tillegg til undervisningserfaring har mange av våre nettlærere også lang erfaring som eksaminator og sensor på privatisteksamen. Hos oss vil du kunne få øve deg på en "prøveeksamen" før du skal opp til din offentlige eksamen.

Vår karaktergaranti
Vi har karaktergaranti på Akademiet Privatistskole. Dette er en tosidig avtale mellom oss som skole og deg som kunde. Vi garanterer deg kurspengene tilbake om du ikke forbedrer karakteren din i faget. Det eneste kravet vi stiller til deg som kunde er at du følger vårt pedagogiske undervisningsopplegg ved å møte til hver undervisningsøkt.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder en kvalitetsgaranti for våre kurs. Klarer du ikke å forbedre karakteren din etter å ha tatt kurs hos oss - og fulgt all obligatorisk undervisning - får du kurspengene tilbake.

Hvert fag består av leksjoner. Antall leksjoner varierer fra fag til fag. Hver leksjon har en teoridel og deretter en obligatorisk oppgave som skal leveres. Faglærer retter og godkjenner innleveringene dine fortløpende. Karaktergarantien gjelder når alle oppgaver er bestått før eksamen.

Har du ikke betalt kurspengene i henhold til mottatt faktura fra oss før du avlegger eksamen vil din søknad om tilbakebetaling av pengene uansett bli avvist. Kurset må være betalt i sin helhet før eksamen for at karakter-garantien vår skal være gjeldene.

Les mer om Akademiet Nettstudier

Studiemuligheter hos Akademiet Nettstudier

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Akademiet Nettstudier

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i digital markedsføring

Bachelor i digitalisering og økonomi

Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i økonomi og ledelse

Bachelor i digital markedsføring 

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Bachelor i digital markedsføring 

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi