FOSEN VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Fosen videregående skole ble til høsten 2000 ved at de to skolene Fosen - og Ørland videregående skoler ble slått sammen.  Skolen har i skoleåret 2013/14 10 av 12 utdanningsprogram og 450 elever.

I arbeidet med å planlegge en ny skole ble det lagt vekt på  å bygge en skole med stor fleksibilitet. En ønsket å sikre at skolens bredde og mangfold ble beholdt, og å opprettholde de mange kulturelle røtter fra tidligere skoleslag. Målet var en skole der læringsarbeidet er preget av variert pedagogikk som fremmer en elevaktiv rolle.

Fosen videregående skole har i en årrekke hatt et nært samarbeid med det lokale kulturlivet. Det er tette bånd mellom skolen og kulturskolene, lokale lag og foreninger innen musikk, drama, idrett og kunst. Dette samarbeidet har engasjert de fleste studieretninger ved skolen. Denne satsingen på å ha en kulturprofil vil vi videreføre og videreutvikle i den nye skolen. Kulturprofilen ligger i bunnen for planlegging av det nye skolebygget.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Alternativ opplæring (for elever som har behov for alternativ opplæring tilbyr Fosen videregående skole undervisning i ulike mindre grupper. Alle elevene får en kontaktlærer, og spesialpedagogisk leder koordinerer opplæringsbehovet og tilrettelegger et skreddersydd utdanningsløp i samråd med eleven, foresatte, kontaktlærer, PPT og andre sakkyndige instanser.)
- Bygg- og anleggsteknikk
- Elektrofag
- Helse- og sosialfag
- Idrettsfag
- Musikk, dans og drama
- Restaurant- og matfag
- Service og samferdsel
- Studiespesialisering
- Teknikk og industriell produksjon

Les mer om FOSEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos FOSEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING