Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum

(Fagskole)
Skolens program er basert på en tverrfaglig struktur, utviklet for å være kontinuerlig interaktiv. Det undervises i fotografi, skulptur, tegning, maling og digitale media, dog ikke som uavhengige og hermetiske fagområder, derimot som komplementære fagområder.

Undervisningen er tverrfaglig og søker å legge grunnlag for selvstendige kunstfaglige prioriteringer. Den er organisert i temaperioder med både individuell og gruppevis veiledning. Teori undervisning foregår samlet første del av dagen 3 dg. pr.

I tillegg til vanlig undervisningsmateriell som staffelier, tegnebord, dreiebord for modellering, etc. har skolen eget fotolaboratorium, komplett lysutstyr, video, tv, datarom, bibliotek, samt et fyldig lysbildearkiv.

Skolen har datautstyr med tegne-programmer, photoshop, skanner osv, i tillegg til utstyr for arbeide med video og videoredigering

Ved en bredere innsikt, både praktisk og teoretisk, vil studentene etablere en mer solid plattform, for både individuell -, og gruppe basert utrykksmåte.

Hovedkonseptet er utviklingen av studentenes kreative egenskaper, gjennom en tverrfaglig tilnærming til oppgaver innenfor de forskjellige kunstgrener. Det endelige mål er i seg selv ikke den håndverksmessige utførelsen av oppgavene, ei heller tillæringen av forskjellige evner eller kunsthåndverk, men skal derimot bidra til å gi studentene en individuell, og kreativ uttrykksmåte.

Relaterte fagområder, som filosofi, psykologi, antropologi etc., blir undervist av gjesteforelesere, skolens lærerstab eller i form av seminarer, hvor gjestelærere eller forelesere med spisskompetanse inviteres til å forelese.

Skolen gjennomfører kontinuerlig, i tilknytning til undervisningen, besøk til museer, gallerier, kunstner atelierer og andre relevante evenementer.

Web: www.kunstskole.com/

Les mer om Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum

Studiemuligheter hos Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN