ØSTFOLD MØBELSNEKKERSKOLE

(Videregående)

Vi er en liten skole. Dette gjør at hver elev er med på å prege skolehverdagen i mye større grad enn ved større skoler. I de senere årene har vi hatt et miljø preget av voksne elever. Dette opplever vi som positivt i læremiljøet. Elevene har gjerne med seg mange erfaringer fra tidligere sammenhenger. Sammen med den faglige utviklingen skolen bidrar med, er summen av hva elevgruppen har med inn i skole- hverdagen, summen av hva den enkelte får ut av skoleåret. Skolen har, i tillegg til fagstoff knyttet til læreplanen, også ønske om å bidra til utvikling i retning formgiving og produktdesign. Dette mye på grunnlag av at flere bruker skolen som en forskole til studier ved Kunst- og Håndverkskolen og innenfor form og produktdesign ved høyskolen i Akershus, hvor undertegnede forøvrig har utdannelse fra. (Svein A. Tjernsbekk, Rektor).

Østfold Husflidsskole ble stiftet i 1926 av arkitekt Mons Løvfald, og drives i dag etter friskoleloven. Tanken bak opprettelsen av skolen i 1926 var å gi bøndene i området et ekstra ben å stå på slik at de kunne produsere møbler gjennom vinteren. På denne tiden var Mysen Norges møbelsentrum.

I 1994 skiftet skolen navn til Østfold Møbelsnekkerskole. Skolen eies i dag av siv.ark. Espen Løvfald. Skolen ligger sentralt og vakkert til utenfor Mysen sentrum. Eiendommen består av fire bygninger som danner et tun, hvor tre av disse er tilknyttet skolen, og det siste bygget er kontorbygg for arkitektpraksisen til Løvfald Arkitekter.

Skolepenger:
Kr: 19.500,-

Materialer/fellesutgifter:
Kr: 2.500,-

I alt (fordelt på to innbetalinger):
Kr: 23.000,-

Les mer om ØSTFOLD MØBELSNEKKERSKOLE

Studiemuligheter hos ØSTFOLD MØBELSNEKKERSKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om ØSTFOLD MØBELSNEKKERSKOLE

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN