Imageakademiet

(Fagskole)

Imageakademiet har i jubileumsåret 2013 utdannet profesjonelle innen makeup og styling i 25 år. Pr i dag tilbyr skolen tre fagskolestudier: make-up artist, visagist (beauty make-up artist) og motekonsulent.

Siden starten av Make Up Artistskolen i 1988 har Imageakademiet vært en av de ledende studiestedene for utdanning av make-up artister og stylister til fashion- og skjønnhetsbransjen, TV, film og scene, og er landets eldste og største skole på dette området. Imageakademiet tilbyr fagskole- og lånekassegodkjente utdanninger innen studieretningene; make-up artist, visagist (beauty make-up artist), og motekonsulent. I alle studieretningene fokuseres det på å lære et yrkesrettet håndverk, basert på grunnleggende teoretisk kunnskap, praktiske ferdigheter, kreativ modning og en profesjonell holdning til faget. Praksis i bedrift, oppdrag i studietiden, samt å utarbeide en god portefølje er også en viktig del av hvert enkelt studie.

Visagist-studiet (beauty make-up artist) er utformet for de som ønsker å jobbe med makeup rettet mot skjønnhet, foto, fashion, brudesminke, reklamefilm og tv, samt styling av hår og klær. Studiet kan tas over et 1/2 år fulltid dagskole, med oppstart i august og januar, eller ett år deltid kveldsskole med oppstart i august. Dette studiet er identisk med første semesteret i studiet til make-upartist, så du har muligheten til senere å begynne rett på andre semester i makeupartiststudiet.

Makeupartiststudiet har i andre semester fag rettet mot spesialeffekter, kroppsmaling, teater etc. Her er oppgavene ofte å skape en illusjon, og du jobber med helt andre materialer og teknikker. Dette studiet gjennomføres som fulltid dagskole over 1 år, med oppstart i august hvert år.

Motekonsulent-studiet gir mulighet for arbeid på flere forskjellige plan innen motebransjen, enten det er innen presentasjon, salg, innkjøp, konsulentvirksomhet innen næringslivet, eller konsulentarbeid opp mot det private marked. Studiet gjennomføres på dagtid over ett år med oppstart i august.

Utdanningen ved Imageakademiet er utfordrende. For at du skal være mest mulig rustet til å møte arbeidslivet, og finne din plass som visagist, make-up artist, eller motekonsulent kreves det at du jobber målbevisst, er arbeidsom, evner å tenke selvstendig og kreativt. Dette er holdninger og ferdigheter vi jobber aktivt med å opparbeide i undervisningen, i tillegg til at vi har avsluttende fagprøver og innleveringer og oppgaver, portefølje, eksamener etc.

Samtidig som skolen er krevende, legger vi også vekt på et godt sosialt miljø. Vi oppfordrer våre studenter til å bruke skolens lokaler både til sosiale sammenkomster og til private oppdrag. Skolen tilbyr et eget kunderom som kan benyttes i forbindelse med oppdrag.

En gang per semester avholdes det et helgeseminar, med foredragsholdere fra inn- og utland. Skolen formidler også kontinuerlig forskjellige oppdrag. Her får du mulighet til å prøve ut dine kunnskaper i praksis og skaffe deg kontakter i bransjen.

Våre faste lærere har en bred faglig og pedagogisk bakgrunn. Våre eksterne faglærere jobber i ulike deler av bransjen, det være seg fashion, styling, motefotografering, show eller motevisninger, TV, film eller teater osv.

Skolen samarbeider med eksterne fotografer som tar bilder av de fleste prøvene og ved praktisk eksamen. I tillegg tas det bilder i forbindelse med andre prosjekter og som del av undervisningen ellers. Sammen med bilder fra eksterne oppdrag får du bygget opp en portfolio mens du er student hos oss. Vi tilbyr også et støttefag i data og foto. Her får du for eksempel en introduksjon i Photoshop og i lyssetting.  For motekonsulentstudiet er PhotoShop et eget fag på timeplanen.

For mer informasjon om make-upstudiene besøk vår hjemmeside www.makeart.no, for mer informasjon om motekonsulentstudiet klikk deg inn på www.fashionart.no

Du er hjertelig velkommen til å besøke lokalene og/eller en uforpliktende samtale. Ring for avtale.

Imageakademiet Fredensborgveien 24L, 0177 Oslo, tel: 22 11 03 03, e-post: post@imageakademiet.no

Les mer om Imageakademiet
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Imageakademiet

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Imageakademiet

Adresse

Fredensborgveien 24L, 0177 Oslo. Norge

Annonser:

 
FILM OG MEDIER
 
DESIGN OG KOMMUNIKASJON
 
HELSE
 
MARKEDSFØRING OG INNOVASJON

LEDELSE OG HR
 
TEKNOLOGI / IT
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE

MUSIKK OG SCENE
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
TA OPP FAG / PRIVATIST
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INTERNASJONALE STUDIER / FREDS- OG KONFLIKTSTUDIER
 
 
REGNSKAP OG LØNN
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 


Se studier innen markedsføring og innovasjon

Se studier innen ledelse og HR

Se studier innen teknologi og IT

Se studier innen helse

Se studier innen design og kommunikasjon

Se studier innen film og medier

Se studier innen musikk og scene

Bestill studieveiledning

NKI NETTSTUDIER
• Fleksible studier
• Personlig oppfølging
• Yrkesrettede studier
• Smarte verktøy

VELG DITT NIVÅ:
Fagskole I Yrkesrettet utdanning I Ta opp fag I Yrkesfag VGS I Korte kurs I Høyskole I Videre- og etterutdanning I Voksenopplæring

GÅ TIL HJEMMESIDEN

TREIDER FAGSKOLER
• Praktiske og direkte jobbkvalifiserende studier
• Dagstudier over et halvt eller ett år
• Kveldsstudier over ett år
• Nettstudier

STUDIER INNEN:
IT I Reiseliv I Logistikk I Markedsføring og ledelse I Helse I Kontor og administrasjon I Økonomi og personal I Design I Mote

GÅ TIL HJEMMESIDENBli kjent med Fagskolen i Østfold Se alle studier her