Imageakademiet

(Fagskole)

Imageakademiet har utdannet make-upartister for det profesjonelle markedet i mer enn 30 år og tilbyr pr. i dag to fagskolestudier og en rekke kortere kurs innen make-up.

Siden starten av Make Up Artistskolen i 1988 har Imageakademiet vært en av de ledende studiestedene for utdanning av make-up artister til fashion- og skjønnhetsbransjen, TV, film og scene, og er landets eldste og største skole på dette området. Imageakademiet tilbyr fagskole- og lånekassegodkjente utdanninger innen studieretningene; Makeupartist og Make-up artist for Fashion & Beauty. I begge studiene fokuseres det på å lære et yrkesrettet håndverk, basert på grunnleggende teoretisk kunnskap, praktiske ferdigheter, kreativ modning og en profesjonell holdning til faget. Praksis i bedrift, oppdrag i studietiden, samt å utarbeide en god portefølje er også en viktig del av hvert enkelt studie.

Studiet til Make-up artist for Fashion & Beauty er utformet for de som ønsker å jobbe med makeup rettet mot skjønnhet, foto, fashion, brudesminke, reklamefilm og tv, samt styling av hår og klær. Studiet kan tas over et 1/2 år fulltid dagskole, med oppstart i august og januar, eller ett år deltid kveldsskole med oppstart i august. Dette studiet er identisk med første semesteret i studiet til Makeupartist, så du har muligheten til senere å begynne rett på andre semester i helårs-studiet.

Makeupartiststudiet har i andre semester fag rettet mot spesialeffekter, kroppsmaling, teater etc. Her er oppgavene ofte å skape en illusjon, og du jobber med helt andre materialer og teknikker. Dette studiet gjennomføres som fulltid dagskole over 1 år, med oppstart i august hvert år.

Utdanningen ved Imageakademiet er utfordrende. For at du skal være mest mulig rustet til å møte arbeidslivet, og finne din plass som makeuprtist kreves det at du jobber målbevisst, er arbeidsom, evner å tenke selvstendig og kreativt. Dette er holdninger og ferdigheter vi jobber aktivt med å opparbeide i undervisningen, i tillegg til at vi har avsluttende fagprøver og innleveringer og oppgaver, portefølje, eksamener etc.

Samtidig legger skolen også vekt på et godt sosialt miljø. Vi oppfordrer våre studenter til å bruke skolens lokaler både til sosiale sammenkomster og til private oppdrag. Skolen formidler også kontinuerlig forskjellige oppdrag. Her får du mulighet til å prøve ut dine kunnskaper i praksis og skaffe deg kontakter i bransjen.

Våre faste lærere har en bred faglig og pedagogisk bakgrunn. Våre eksterne faglærere jobber i ulike deler av bransjen, det være seg fashion, styling, motefotografering, show eller motevisninger, TV, film eller teater osv.

For mer informasjon om oss og våre studier besøk vår hjemmeside www.imageakademiet.no. Du er ellers hjertelig velkommen til å besøke oss. Ring for avtale.

Imageakademiet - Chr. Krohgsgt. 2, 0186 Oslo, tel: 22 11 03 03, e-post: info@imageakademiet.no

Les mer om Imageakademiet
,,
Imageakademiet er ledende i Norge innen utdanning av make-up artister.

Studiemuligheter hos Imageakademiet

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Imageakademiet

Adresse

Fredensborgveien 24L, 0177 Oslo. Norge

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden