Rødde Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Mange velger en kristen folkehøgskole som Rødde på grunn av at miljøet har blitt opplevd som godt, trygt og utviklende av tidligere elever.

Beliggenhet og kommunikasjon
Skolen ligger i Melhus kommune, 15 km. sør for Trondheim. Med privatbil tar turen inn til Trondheim sentrum ca. 15-20 minutter. Nærmeste jernbanestasjon er Heimdal (10 min. unna), og det går flybuss fra Trondheim til Værnes. Et av Norges største kjøpesentra, City Syd, ligger i sykkelavstand fra skolen, ca. 6.km. Er du interessert i alpint/telemark, så finnes Vassfjellet skisenter ca. 15 minutters kjøring fra skolen. 

Eier
Skolen eies av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Dette er en evangelisk luthersk misjonsorganisasjon innen Den Norske Kirke med omkring 200 misjonærer på ulike misjonsfelt. NLM driver også et omfattende arbeid i Norge.

Internatliv og fritid
Det skjer mye også utenfor skoletida på en folkehøgskole, og internatmiljøet er en viktig del av skolen. Å bo på internat gir mange opplevelser og gode vennskap, men også utfordringer som ligger i å leve så tett sammen med andre. Du har mulighet til å være med på mange ulike fritidsaktiviteter, blant annet er en ny stor gymsal med klatrevegg med på å legge til rette for en aktiv fritid. Skoleavdelinger og datarom er også tilgjengelige på fritida, og turterrenget ligger klart like ved skolen. Trondheim sentrum ligger 15 km fra skolen med de muligheter det gir. Men hva du får ut av fritida er selvfølgelig mye opp til deg selv, din egen innsats og kreativitet! 

Rødde - en kristen folkehøgskole
Rødde er en kristen skole. Men du tenger ikke bekjenne kristen tro for å bli elev her. Vi har som mål å møte alle med dyp respekt uansett livssyn og bakgrunn. Samtidig vil du få møte personale og elever her som er kristne og som ønsker å stå for det.

www.rodde.fhs.no

Les mer om Rødde Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Rødde Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Rødde Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET