César Ritz College

(Universitet)

César Ritz Colleges utnevnes årlig til en av verdens absolutt fremste skoler innen hotelledelse. Her tilbys et program basert på Mr. César Ritz filosofi om hotelledelse. Mr. César Ritz var grunnleggeren av Ritz-Paris hotell som er kjent som ett av verdens første lukseriøse hotell. 

Hardt arbeid, finesse og øye for god stil gjorde César Ritz til det som kalles ”King of Hoteliers, Hotelier to Kings”. Hans tradisjon lever videre gjennom skolen og det er det som setter fundamentet i denne Sveitsiske hotelledelseskolen.

Studentene som tar sin bacheloreksamen ved César Ritz Colleges  kan velge om de vil studere i den franske delen av Sveits, i Le Bouveret, eller i den Tyske delen av Sveits, Lucerne. Gjennom å bo og studere i ulike regioner av Sveits, lærer studentene ulike aspekter av det som blir kjent som Swiss Hospitality. 

Etter avsluttende studier mottar studenten to eksamner, en Bachelor fra César Ritz Colleges og en Bachelor degree i Hospitality Business Management fra Washington State University, skolans partneruniversitet. 

Angelica Suraga, tidligere student ved César Ritz Colleges og alumni president for SEG´s alumni kapittel i Skandinavia deler sine erfaringer. Les hennes historie her: Angelica Suraga

En viktig del av studentopplevelsen, forutemom den teoretiske og praktiske kunnskapen man får med seg, er det nettverket man skaper. Venner for libet og det er det som åpner døren til neste steg i karrieren. Vi, SEG og personer som Angelica finnes her for deg som blivende, nåværende og før dette studiet. Det er det som utgjør SEG-familien.

 

Les mer om César Ritz College
Reiseliv
2
Hotellfag
2
Ledelse
2
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her
Kontaktperson for norske søkere

Levi Nikitin

Jag hjälper dig med allt ifrån vägledning inför ditt val av skola och program till ansökan, information om CSN och kostnad, samt förberedelser inför skolstart.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos César Ritz College

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om César Ritz College

Adresse

Route Cantonale 51, 1897 Le Bouveret, Switzerland

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING