CÉSAR RITZ COLLEGE

(Universitet)

César Ritz Colleges utnevnes årlig til en av verdens absolutt fremste skoler innen hotelledelse. Her tilbys et program basert på Mr. César Ritz filosofi om hotelledelse. Mr. César Ritz var grunnleggeren av Ritz-Paris hotell som er kjent som ett av verdens første lukseriøse hotell. 

Hardt arbeid, finesse og øye for god stil gjorde César Ritz til det som kalles ”King of Hoteliers, Hotelier to Kings”. Hans tradisjon lever videre gjennom skolen og det er det som setter fundamentet i denne Sveitsiske hotelledelseskolen.

Studentene som tar sin bacheloreksamen ved César Ritz Colleges  kan velge om de vil studere i den franske delen av Sveits, i Le Bouveret, eller i den Tyske delen av Sveits, Lucerne. Gjennom å bo og studere i ulike regioner av Sveits, lærer studentene ulike aspekter av det som blir kjent som Swiss Hospitality. 

Etter avsluttende studier mottar studenten to eksamner, en Bachelor fra César Ritz Colleges og en Bachelor degree i Hospitality Business Management fra Washington State University, skolans partneruniversitet. 

Angelica Suraga, tidligere student ved César Ritz Colleges og alumni president for SEG´s alumni kapittel i Skandinavia deler sine erfaringer. Les hennes historie her: Angelica Suraga

En viktig del av studentopplevelsen, forutemom den teoretiske og praktiske kunnskapen man får med seg, er det nettverket man skaper. Venner for libet og det er det som åpner døren til neste steg i karrieren. Vi, SEG og personer som Angelica finnes her for deg som blivende, nåværende og før dette studiet. Det er det som utgjør SEG-familien.

 

Les mer om CÉSAR RITZ COLLEGE
Kontaktperson for norske søkere

Levi Nikitin

Jag hjälper dig med allt ifrån vägledning inför ditt val av skola och program till ansökan, information om CSN och kostnad, samt förberedelser inför skolstart.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om CÉSAR RITZ COLLEGE

Adresse

Route Cantonale 51, 1897 Le Bouveret, Switzerland

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN