Culinary Arts Academy Switzerland

(Universitet)

Culinary Arts Academy, Switzerland er kjent som en av verdens fremste skoler innen kokk- og konditorfaget. Med sine to campus, en i Lucerne og en i Le Bouvert, ligger skolen i hjertet av Euopa og er omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Programmet har som mål å utvikle studentens forståelse for de Europeiske matlagingsteknikkene og filosofiene samtidig som man introdusererer studenen for moderne trender og lederskap. 

Når du studerer enten kokke- eller konditorfag så kombineres praktiske emner med lederkurs. Dette fordi at studenten kan utvikle seg til å bli en fremtidig leder på kjøkkenet. Programet inneholder også betalte praksisperioder der studentene får mulighet til å jobbe på noen av verdens fremste restauranter. 

Kombinasjon av teori, praksiskurs og arbeidslivserfaring gjør at studenten utvikler både de teoretiske kunnskapene og de praktiske ferdighetene som kreves for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i hver praksisklasse, gir våre erfarne lærere hver student den oppmerksomheten som kreves for at man skal kunne utvikles på kjøkkenet. En internasjonal kokk- og konditorutdanning med top modern fasiliteter i hjertet av Europa.

 

Les mer om Culinary Arts Academy Switzerland
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Culinary Arts Academy Switzerland

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Culinary Arts Academy Switzerland

Adresse

Löwenstrasse 16, 6004 Luzern, Switzerland

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING