CULINARY ARTS ACADEMY

(Universitet)

Culinary Arts Academy, Switzerland er kjent som en av verdens fremste skoler innen kokk- og konditorfaget. Med sine to campus, en i Lucerne og en i Le Bouvert, ligger skolen i hjertet av Euopa og er omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Programmet har som mål å utvikle studentens forståelse for de Europeiske matlagingsteknikkene og filosofiene samtidig som man introdusererer studenen for moderne trender og lederskap. 

Når du studerer enten kokke- eller konditorfag så kombineres praktiske emner med lederkurs. Dette fordi at studenten kan utvikle seg til å bli en fremtidig leder på kjøkkenet. Programet inneholder også betalte praksisperioder der studentene får mulighet til å jobbe på noen av verdens fremste restauranter. 

Kombinasjon av teori, praksiskurs og arbeidslivserfaring gjør at studenten utvikler både de teoretiske kunnskapene og de praktiske ferdighetene som kreves for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i hver praksisklasse, gir våre erfarne lærere hver student den oppmerksomheten som kreves for at man skal kunne utvikles på kjøkkenet. En internasjonal kokk- og konditorutdanning med top modern fasiliteter i hjertet av Europa.

 

Les mer om CULINARY ARTS ACADEMY

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om CULINARY ARTS ACADEMY

Adresse

Löwenstrasse 16, 6004 Luzern, Switzerland

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN