Designinstituttet

(Fagskole)

Designinstituttet i Oslo tilbyr ett års grunnleggende arkitekt- og designutdanning for elever med studiekompetanse fra videregående skole. Studiet passer like godt for deg som bare er nysgjerrig på desingfagene som for deg som allerede drømmer om å bli produktdesigner, arkitekt eller grafisk designer. Hos oss utforsker du ulike designretninger, utvikler deg i den retningen du ønsker og blir motivert til jobb eller videre studier i Norge eller i utlandet.

Finn din nisje
Design er mye forskjellig: Grafisk design, industridesign, klesdesign, møbeldesign, interiørdesign og arkitektur m.m. Om du har et visuelt blikk og trives med kreative fag er det ikke gitt at du vet hvilken designretning som passer best for deg. Etter ett år hos oss vet du det.

Fullverdig fagutdanning
Designinstituttet er godkjent av NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen) og mottar statsstøtte til drift. Som student hos oss har du rett til lån fra Statens Lånekasse for Utdanning. Etter gjennomført og bestått årsstudium på Designinstituttet oppnår du 60 fagskolepoeng, vitnemål og tittelen Fagskolekandidat Design.

Springbrett til høyskolene
Designinstituttet er en god start for deg som ønsker å utdanne deg videre innen design og arkitektur. Etter ett år hos oss vet du hvilket studium som passer best for deg og du har sannsynligvis utviklet en knallfin portfolio. I løpet av de siste årene har opp mot 90 % av våre studenter kommet inn ved de høyskolene de har søkt på.

Starten på en spennende, lukrativ karrière
Det finnes et hav av morsomme jobber innen designfagene. Og dyktige designere er konstant etterspurt i samfunns- og næringsliv. Sjansen er stor for at du får en både spennende og godt betalt jobb etter studiene.

Designinstituttet - Ditt springbrett – din fremtid

Les mer om Designinstituttet

Studiemuligheter hos Designinstituttet

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Designinstituttet

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN