Danvik Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Vi er stolte av skolen vår, og vi er stolte av Drammen. Danvik ligger flott til i åsen på Strømsø-siden av byen. Her er det frodig og vakkert, med utsikt over byen!.

Rett ved siden av skolen ligger Marienlyst, et av Norges mest komplette idrettsanlegg, med mulighet for fotball, skøyter, bandy, friidrett, håndball og tennis. Høsten 2008 kommer også et nytt svømmeanlegg med 50 meters basseng. Det er to alpinanlegg i Drammen. Det er dessuten kort avstand til utmerkede turområder, både sommer og vinter. Drammen har også Norges flotteste teater og Nord-Europa største kinosenter. Det nye biblioteket på Papirbredden er et vakkert bygg med kaffebar og gode arbeidsforhold. Danvik Folkehøgskole Internasjonalt Mediesenter ligger i gangavstand fra Drammen sentrum, og bare 35-40 minutter med bil/tog fra Oslo.

Danvik Folkehøgskole er en tradisjonsrik folkehøgskole. Den startet startet i 1913 som en kristen ungdomsskole. Den gang het stedet Vonheim. I oktober 2003 feiret vi 90 år, og selv om mye er forandret på disse årene, er Danvik fremdeles en kristen skole som ligger sentralt plassert i Drammen. I dag er Danvik med sine 160 elever Norges største folkehøyskole. Skolen har egen svømmehall, gymsal, black-box-teatersal, fagbibliotek og spesialrom for visning av film og kabel TV. Danvik er en internatskole, og du kan velge mellom å bo på dobbeltrom eller enkeltrom.

Web: www.danvikfhs.no

Les mer om Danvik Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Danvik Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Danvik Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING