Pasvik Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Vi legger alt til rette for at du gjennom samhandling med andre vil oppleve glede, tilhørighet og trygghet. Kontrastfylt og utfordrende - varsomt og vakkert - blir vi til den vi er!

Det er i Finnmark det skjer! Det er hos oss grenser sprenges - det er vårt motto. Vi lar deg sprenge dine egne grenser for hva du tror du kan gjøre. Utfordringene du møter er mange, og velger du Pasvik folkehøgskole får du garantert et år fylt med opplevelser du vil minnes med glede resten av livet.

Her får du endelig tid til faglig fordypning og til dine interesseområder. Linjefaget du velger blir selvfølgelig viktig, men internatlivet og alt det andre som skjer på folkehøgskolen er med på å gi deg en helt spesiell kompetanse. En sosial og faglig kompetanse som vil bety mye for deg resten av livet og som mange arbeidsgivere vet å verdsette.

Reiser
I tillegg til turene på linjefaget har vi 2 fine fellesreiser. Sammen med hele skolen får du oppleve kanskje verdens vakreste by, St. Petersburg. Du vil også få muligheten til å være med på en ukes utvekslingstur til Murmansk. Da får du være elev på en skole i Murmansk og samtidig få bo i et russisk hjem.

Pasvik
Når du kommer som elev til Pasvik folkehøgskole skjønner du bedre hvorfor vi kalles ”Grenseskolen i grenseland”. Skolen ligger i Pasvikdalen med Russland og Finland som nærmeste naboer. Finnmark er kontrastenes land. Vill og vakker natur, men en varm og åpen befolkning. Å bo i Finnmark er å leve med naturen. Det er umulig å ikke la seg fasinere av nordlyset og mørketiden. Mange turister reiser til Finnmark i vinterhalvåret for å oppleve det spesielle lyset. I Pasvik er det skikkelig vinter med kuldegrader og nok snø. Varmen finner vi i lune hus og gode tyribål ute.

”Mitt aller beste år”
- sier elevene, også når vi møter dem mange år etter. Varige vennskapsbånd knyttes mellom deg og andre ungdommer. Personalet er kjent for å være en humørfylt gjeng. Sammen skal vi gjøre det neste året til det beste i ditt liv. Ta steget! Kom til Pasvik folkehøgskole – langt mot nord og lengst øst. Velkommen til et begivenhetsrikt år på Pasvik folkehøgskole!

www.pasvik.fhs.no

Les mer om Pasvik Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Pasvik Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Pasvik Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING