Sund Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Sund folkehøgskole er en frilynt skole. Det betyr at vi har et humanistisk menneskesyn og vektlegger demokratiske verdier. Mennesket står i sentrum, og har krav på respekt, uavhengig av hudfarge og sosial eller intellektuell status.

Samtidig har Sund folkehøgskole et sterkt samfunnsengasjement.

Det er spesielt tre ting vi brenner for og vil dele med deg:

 - internasjonal solidaritet
 - miljø og bærekraftig utvikling
 - verdien av kunst- og kulturuttrykk
Disse tre områdene gjennomsyrer både undervisningen og dagliglivet på skolen uansett hvilken linje du velger. Du vil lære om de viktige spørsmålene i vår tid og få opplevelser som gir deg inntrykk for livet.

Ikke bare ord, men handling
Alle linjene reiser på lange studieturer. Disse reisene vil, sammen med resten av opplegget på skolen, gi deg en ny forståelse av den verden vi lever i og kulturmøter du bare får høre om andre steder. Som elev på Sund folkehøgskole lever du midt i møtet med en kompleks og fantastisk verden. Dette gir deg en unik innsikt både i deg selv og andre mennesker.

Hos oss er ikke internasjonal solidaritet noe vi snakker om; det er noe vi setter ut i praksis. Bærekraftig utvikling er ikke et honnørord, men en forpliktelse som får konsekvenser. Kunst, musikk og litteratur er ikke noe folk pynter seg med, men en levende del av hverdagen.

Det er dette vi har lyst til å invitere deg med på, og det er dette som kan gjøre året på Sund folkehøgskole til det beste året i livet ditt.

Les mer fra Sund folkehøgskole på sundblogg.no 

Økologisk og Fairtrade 
Sund folkehøgskole har Debios serveringsmerke i sølv. Det betyr at mellom 50 og 90 prosent av maten som serveres er økologisk. Vi er stolte over å være en Fairtrade-skole og over at kjøkkenet er palmeoljefritt.

Les mer om Sund Folkehøgskole
Ledelse
1
Samfunsfag
1
Friluftsliv
2
Idrett
2
Foto
1
Psykologi
1
,,
En skole for livet - med orientering mot verden.

Studiemuligheter hos Sund Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Filmer fra Sund Folkehøgskole

Fakta om Sund Folkehøgskole

Adresse

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN