NSKI Høyskole

(Høgskole)

NSKI Høyskole har to hovedmål:

- Å utvikle studentenes evne til å tro på egne erfaringer og å utfordre dem til å utvikle seg til selvstendige kunstnere samtidig som de arbeider med film eller teater
- Å gi studentene et solid håndverk slik at de står godt rustet som skuespillere og regissører i møte med morgendagens utfordringer innen film, tv og teater.

Fagmiljøet og administrasjonen ved skolen har bred bakgrunn fra film-, tv- og teaterbrasjen, samt fra undervisning i de respektive fag.

NSKI Høyskole har følgende kunstneriske ambisjoner:

- Å tilby utdanninger av høy faglig og kunstnerisk kvalitet som stimulerer studentene til refleksjon, innsikt og handling
- Produsere skuespiller- og regikunst av høy kunstnerisk kvalitet, med profesjonalitet i alle ledd
- Benytte gjennomtenkte og utprøvde metodiske tilnærminger til kunstneriske uttrykk spesielt tilpasset film- og tv-mediet
- Hente inspirasjon fra andre kunstfag i tillegg til de tradisjonelle film- og tv-fagene
- Være nyskapende og inspirerende, samt å søke kunstneriske løsninger innen scenespråket som er funksjonelt i forhold til bred formidling
- Å teste ut nye arenaer for skuespillerfag, personinstruksjon og regifag, og finne veier til tverrfaglig samarbeid og sjangerkrysninger.

Les mer om NSKI Høyskole

Studiemuligheter hos NSKI Høyskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om NSKI Høyskole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN