EMIRATES ECADEMY

(Universitet)

The Emirates Academy of Hospitality Management åpnet sine dører i oktober 2001. Siden da har mange dyktige studenter fått lederstillinger innenfor hotell- og reiselivsbransjen rundt om i hele verden. Skolen er en del av Jumeirah gruppen som blant annet eier det verdenskjente luksushotellet, Burj Al Arab. Hvis du leter etter en solid og konkurransedyktig utdannelse innenfor hotell og reiseliv, så er dette lærestedet for deg.

Hva kan du studere på Emirates Academy?
Emirates Academy er spesialisert på hospitality management. Du kan ta en Bachelor i Hospitality Management eller Master of Science in Hospitality Management. Det er også mulig å studere en 2-årig Associate of Science Degree in International Hospitality Operations. Du kan også studere study abroad 1-2 semestre.

Akademisk omdømme
Anerkjennelse bygges opp over tid. Selv om Emirates Academy er et relativt nytt lærested, er deres studier innen hotell og reiseliv allerede kjent internasjonalt. Samtidig har de inngått partneravtaler med en rekke læresteder i hele verden, deriblant Ecole hôtelière de Lausanne i Sveits.

Hvorfor studere på Emirates Academy?
Med dets rykte for enestående undervisning tilbyr skolen et verdifullt og konkurransedyktig grunnlag for en internasjonal karriere innenfor hotell -og reiselivsbransjen. Dubai er den hurtigst voksende turistdestinasjonen i verden og mer enn 100 hoteller er allerede planlagt og under konstruksjon. Dermed vil det være mange jobbmuligheter, når du er ferdig med utdannelsen din.

Kilde: Kilroy Education

Les mer om EMIRATES ECADEMY

Studiemuligheter hos EMIRATES ECADEMY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EMIRATES ECADEMY

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING