TOULOUSE BUSINESS SCHOOL, TOULOUSE

(Universitet)

Tre skoler, Tre akkrediteringer, En skole åpen for verden
Fagfolk i dag er nødt til å holde tritt med kravene til en raskt skiftende forretningsverden. Toulouse Business School (TBS), som er en offentlig institusjon, er opptatt av å gi sine studenter analytiske ferdigheter, faglig nettverk og smidigheten til å tilpasse seg, skape noe nytt, og forutse endringer. Som en del av et økonomisk, kulturelt og pedagogisk senter i sentrum av Europa, har våre studenter kunnskapen og nettverket for å lykkes uansett hvor karrieren bringer.

Gjennom en bred læreplan og flere spesialiseringsområder, vil en utdanning innen økonomi på TBS bygge praktiske ferdigheter for næringslivet både i dag - og i morgen. Utforsk TBS og dens flerspråklige, flerkulturelle, og tverrfaglige miljø:

Spesialisert økonomiutdanning - Kjernen i TBS er vårt brede utvalg av lavere og høyere gradsprogram. Vi tilbyr programmer undervist på fransk, engelsk eller spansk innen ledelse, business, markedsføring, finans, og aerospace management. Vi tilbyr også eliteutøvende og spesialiserte programmer og fungerer som et blomstrende sentrum for forskning innen business.

Globalt nettverk - Med 75 nasjonaliteter representert på våre tre studiesteder i Toulouse, Barcelona, og Casablanca, samt 163 samarbeidende universiteter over hele verden, er TBS en global institusjon med et inkluderende miljø for internasjonale studenter.

Kvalitetssikring og rangeringer - TBS tilbyr internasjonalt anerkjente grader og er en del av den prestisjetunge 1% av handelshøyskoler med "triple crown" av akkrediteringene: EQUIS, AACSB og AMBA. TBS er rangert blant de beste handelshøyskolene i Frankrike og Financial Times topp 50. Dessuten er vår master in Management-programmet blant Europas topp 20 (Financial Times, 2012).

Dynamiske forretningsmessige relasjoner - Vårt fremragende forskningsfakultet har en pedagogisk stab på 1200 fagpersoner med variert erfraring fra næringslivet. I tillegg kan studentene på Toulouse dra nytte av våre institusjonelle forbindelser til over hundre multinasjonale selskaper inkludert EADS, Alcatel Space, Motorola, Siemens og Sony.

Vi inviterer deg til å bli kjent med Toulouse Business School og finne ut hvordan du kan bli med og bidra til vårt voksende og dynamisk fellesskap av fremtidige internasjonale bedriftsledere!

 

Les mer om TOULOUSE BUSINESS SCHOOL, TOULOUSE
Kontaktperson for norske søkere

Jessica Grandhomme

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos TOULOUSE BUSINESS SCHOOL, TOULOUSE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om TOULOUSE BUSINESS SCHOOL, TOULOUSE

Adresse

20 Boulevard Lascrosses,
31068 Toulouse,
France

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN