Toulouse Business School, Toulouse

(Universitet)

Tre skoler, Tre akkrediteringer, En skole åpen for verden
Fagfolk i dag er nødt til å holde tritt med kravene til en raskt skiftende forretningsverden. Toulouse Business School (TBS), som er en offentlig institusjon, er opptatt av å gi sine studenter analytiske ferdigheter, faglig nettverk og smidigheten til å tilpasse seg, skape noe nytt, og forutse endringer. Som en del av et økonomisk, kulturelt og pedagogisk senter i sentrum av Europa, har våre studenter kunnskapen og nettverket for å lykkes uansett hvor karrieren bringer.

Gjennom en bred læreplan og flere spesialiseringsområder, vil en utdanning innen økonomi på TBS bygge praktiske ferdigheter for næringslivet både i dag - og i morgen. Utforsk TBS og dens flerspråklige, flerkulturelle, og tverrfaglige miljø:

Spesialisert økonomiutdanning - Kjernen i TBS er vårt brede utvalg av lavere og høyere gradsprogram. Vi tilbyr programmer undervist på fransk, engelsk eller spansk innen ledelse, business, markedsføring, finans, og aerospace management. Vi tilbyr også eliteutøvende og spesialiserte programmer og fungerer som et blomstrende sentrum for forskning innen business.

Globalt nettverk - Med 75 nasjonaliteter representert på våre tre studiesteder i Toulouse, Barcelona, og Casablanca, samt 163 samarbeidende universiteter over hele verden, er TBS en global institusjon med et inkluderende miljø for internasjonale studenter.

Kvalitetssikring og rangeringer - TBS tilbyr internasjonalt anerkjente grader og er en del av den prestisjetunge 1% av handelshøyskoler med "triple crown" av akkrediteringene: EQUIS, AACSB og AMBA. TBS er rangert blant de beste handelshøyskolene i Frankrike og Financial Times topp 50. Dessuten er vår master in Management-programmet blant Europas topp 20 (Financial Times, 2012).

Dynamiske forretningsmessige relasjoner - Vårt fremragende forskningsfakultet har en pedagogisk stab på 1200 fagpersoner med variert erfraring fra næringslivet. I tillegg kan studentene på Toulouse dra nytte av våre institusjonelle forbindelser til over hundre multinasjonale selskaper inkludert EADS, Alcatel Space, Motorola, Siemens og Sony.

Vi inviterer deg til å bli kjent med Toulouse Business School og finne ut hvordan du kan bli med og bidra til vårt voksende og dynamisk fellesskap av fremtidige internasjonale bedriftsledere!

 

Les mer om Toulouse Business School, Toulouse
Reiseliv
1
Luftfag
1
Kommunikasjon
1
Finans
1
Ledelse
6
Økonomi
1
Logistikk
2
Markedsføring
3
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her
Kontaktperson for norske søkere

Jessica Grandhomme

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos Toulouse Business School, Toulouse

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Toulouse Business School, Toulouse

Adresse

20 Boulevard Lascrosses,
31068 Toulouse,
France

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING