Accademia Italiana, Firenze

(Universitet)

I hjertet av Firenze, et steinkast fra Ponte Vecchio, ligger den velkjente designskolen Accademia Italiana. Her kan du gi deg i kast med et ettårig designprogram, eller ta en hel bachelor. Italia venter på deg!

Firenze har alltid vært et av Italias største kulturelle sentra. Her blandes italiensk kunst og arkitektur med impulser fra hele verden. Som designstudent i denne sjarmerende byen finner du inspirasjon blant vakre bygninger, unike butikker eller på en kafé med dine nye venner.

Accademia Italiana har to skolebygninger som ligger i gangavstand fra hverandre. Fra den ene skolebygningens takterrasse har du utsikt over hele byen. Hit kommer studentene for å hente inspirasjon til sine designprosjekter og motekolleksjoner.

IBS hjelper deg med å finne deg til rette blant skolens forskjellige designretninger. Undervisningen foregår på italiensk, og for at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt tilbyr vi et språkkurs i italiensk før og under studietiden. Når du studerer med IBS på Accademia Italiana i Firenze er bolig inkludert hele studieåret.

Velkjent Motevisning
I april hvert år avholder avgangselevene i Fashion Design en stor motevisning, der de viser frem eksamenskolleksjonene sine. Showet regisseres av en profesjonell koreograf, og har gjennom årene lokket til seg hedersgjester som Vivienne Westwood, Karla Fendi og Elio Fiorucci. I samarbeid med motevisningen har også studentene fra designlinjen en utstilling av eksamensarbeidet sitt.

Hvorfor studere på Accademia Italiana i Firenze?
• Lærerne har lang erfaring fra bransjen.
• Stort fokus på kreativt arbeid gir deg nødvendig praksis og erfaring.
• Du skaper en verdifull portefølje.
• Du får nærkontakt med den italienske kulturen og det vakre hverdagslivet i Firenze.
• Søk til høststart innen 31.3, og bli invitert til skolens motevisning.

 

Les mer om Accademia Italiana, Firenze

Studiemuligheter hos Accademia Italiana, Firenze

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Accademia Italiana, Firenze

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN