MERÅKER VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Meråker videregående skole ble grunnlagt i 1981, og har siden den gang fostret frem en rekke utøvere innen norsk skisport. Vi er i dag en av landets ledende videregående skoler innen langrenn og skiskyting, og i begge disse idrettene har skolen landslinje. Skolen er også tilholdssted for landets eneste offentlige skyttertilbud. Dette unike tilbudet ble opprettet i 2001, og er i dag et veletablert og viktig tilbud for utviklingen innen skyttersporten.

Skolen tilbyr også idrettsfaglig utdanning innen friluftsliv, håndball og fotball. Alle disse tilbudene gir gode muligheter til å utvikle seg videre innenfor idretten.

I mars 2010 flyttet vi inn i et helrenovert og topp moderne bygg. Det nye bygget har et godt miljø for læring og gir oss en solid base for videre utvikling av skolens tilbud.

Skolen tilbyr i samarbeid med høgskolen i Nord Trøndelag en mulighet for høyere utdanning. Man kan ta årsstudium i idrett-> bachelor i idrett-> master i idrett. Tilbudet er rettet mot utøvere som satser på idretten sin. Studiene går med redusert fart, og er tilpasset konkurranser og samlinger.
Skolen har i dag ca. 200 elever på videregående nivå og 50 studenter på høgskolenivå. Av disse bor ca. 170 på hybel i Meråker. Skolens elever er en viktig ressurs for bygda og bygdefolket er stolte over elevenes prestasjoner innen idretten.

Det unike miljøet gjør at skolen er et naturlig valg for den som ønsker å videreutvikle seg innen idrett sin. 

Les mer om MERÅKER VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos MERÅKER VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om MERÅKER VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING