Bergen Hudpleieskole

(Videregående)

Hudpleieskolen.no er en hudpleierutdanning i Bergen som følger de offentlige læreplanene for VG2 og VG3 Hudpleier. Utdanningen gir studiekompetanse og er godkjent i Statens Lånekasse.

 

Utdanningen ble til i et samarbeid mellom Isaksen & Co og AOF. I dag drives skolen av Isaksen & Co som har bred erfaring innen kosmetikk og profesjonell hudpleie i Norge. Firmaet har 40 års erfaring som importør og distributør.

Undervisningen foregår i skolens lokaler på Kokstad, i et hudpleiemiljø med spennende nasjonal og internasjonal kontaktflate.

Undervisningsomfang- og innhold:
Hudpleieskolen.no er en fulltidsutdanning som går over 2. semester (1 år). Det er satt av tid til en lesedag i uken. Kveldstilbudet går over 2 år, 2 kvelder i uken + egenstudie.

Skolen følger den offentlige fagplanen for Studieretning helse- og sosialfag: VG2 og VG3 Hudpleier. Det blir undervist i fagene Helsefremmende arbeid (dermatologi, miljølære, sykdomslære), Kommunikasjon og samhandling (service- og etikk, bedriftslære) og Yrkesutøvelse (hudpleiefag, apparat- og produktlære, fotpleie, makeup og fargelære)

Hudpleieryrket er svært variert og stiller store krav til utøverens faglige kvalifikasjoner.Arbeidsoppgavene varierer fra legging av make-up til pleie av spesielle medisinske plager og sykdommer. Yrket krever nær kontakt med andre mennesker og det er derfor viktig at elevene har de riktige personlige egenskaper for yrket.

Dette stiller også krav til utdanningen. Hudpleieskolen.no har kvalifiserte lærere med forskjellig bakgrunn i som f.eks. hudpleiefaget, undervisning, dermatologi, sykepleie, fotterapi, kommunikasjon og økonomi.

Eksamener og vitnemål:
Det avlegges skriftlige og en praktisk og teoretisk tverrfaglig eksamen i VG2 fagene etter første semester og i VG3 fagene etter andre semester. Utdanningen avsluttes med en tverrfaglig praktisk og teoretisk eksamen hvor alle studieretningsfagene inngår.

Alle eksamenene avlegges som privatist gjennom det offentlige skoleverket.

Opptakskrav:
For å kunne begynne på Hudpleieskolen.no er det etter ny lærerplan ikke lenger nødvendig å ha bestått eksamen i studieretningsfagene på grunnkurs Helse- og sosialfag, dvs. helse- og sosialfag og humanbiologi. Det anbefales derimot å ha dette eller annet relevant studie/erfaring som kan hjelpe eleven i hudpleiestudiet.

Alle kvalifiserte søkere blir kontaktet for samtale før opptak. Vi har begrenset med elevplasser.

Aktuelle arbeidssteder etter endt utdanning:
Hudpleieinstitutter, helse- og serviceinstitusjoner, salg- og markedsføring, media, film, teater og reklame.

Les mer om Bergen Hudpleieskole

Studiemuligheter hos Bergen Hudpleieskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Bergen Hudpleieskole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN