Agder Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Agder Folkehøgskole ligger i Søgne, 16km fra Kristiansand (gode bussforbindelser). Skolen er omgitt av særpreget, vakker og dramatisk sørlandsnatur. Veien er kort til havet.

Skolen vår er den sørligste folkehøgskolen i landet. Gode tog, buss og flyforbindelser. Ferjeforbindelser til Danmark (2 1/2 time), Sverige og England.

Skolens flotte beliggenhet gjør at du starter dagen din med å nyte skjærgårdsutsikten, hav og himmel. Agder Folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole som ikke er bundet til noe bestemt religiøst eller politisk syn. Skolen har meget mangfoldig linjetilbud: Jazz-blues-storband, film, keramikk, samfunn-miljø-media, billedkunst og internasjonal linje. Dette mangfoldet er med på å skape et spennende, kreativt og lærerikt miljø.

Vi har en aula/scene med videokanon, 35mm filmframviser og lyd-/lysutstyr, lydstudio beregnet for opptak av band og prosjekter, mørkerom og videoredigeringsrom. I tillegg kommer andre fellesrom som gymsal, badstue, peisestue med bøker, biljard- og bordtennisbord. Skolen har også kanoer. På Hovden (alpinanlegg og høyfjellsnatur) har skolen en egen hytte som inviterer til turer, vinter som vår.

Fra skolen ser du det skogomkransete Kvernhusvannet, havet og den kjente uthavna Ny-Hellesund med lang og stolt historie fra seilskutetiden. Søgne har et yrende kultur- og musikkliv. Kultursenteret "Søgne Gamle Prestegård" byr på et spennende mangfold av konserter, litteraturkvelder med forfatterbesøk, utstillinger og aktiviteter. Her finnes også kafé og restaurant lagt i historiske rammer fra 1600-tallet. Agder Folkehøgskole jobber aktivt i dette lokalmiljøet med bidrag fra både elever og lærere. Det eldste funn av mennesker i Skandinavia er gjort i Søgne: steinalderkvinnen "Sol" fra år 6500 f.Kr. Du kan lese mer om Søgne i Søgneguiden.

Du får også oppleve andre deler av Sørlandet: Det værharde Listalandskapet, Lindesnes, Setesdalen og Hovden, der skolen har egen hytte med utsikt til alpinanlegg og høyfjell.

Web: www.agder.fhs.no

Les mer om Agder Folkehøgskole
Film og TV
1
Musikk
1
Utviklingsstudier
1
Kultur
4
Språkfag
1
Kunst
1
Internasjonale studier
2
Idrett
1
Foto
2
Reiseliv
1
Friluftsliv
1
Animasjon
1
Historie
1
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Agder Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer fra Agder Folkehøgskole

Fakta om Agder Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN