Høgtun Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Høgtun ligger idyllisk til i Torvikbukt midt mellom byene Molde og Kristiansund. En plass som skapt til idrett- og frilufsliv på alle plan. Høye fjell og utallige fjorder. Midt i dette dykkerparadiset Hustadvika.

Her er stor idrettshall, friidrettsanlegg og god gressmatte på fotballbanen, en av de bedre sandvolleyballbanene her til lands. Linjetilbudene utnytter, som dere vil se, vår belligenhet. Sjekk også torvikbukt.no, den offisielle sida til bygda.

Folkehøgskole er en skole for livet. Et hektisk liv på 185 dager, som et folkehøgskoleår består av. Pensolig vekst og masse opplevelser står sentralt i det vi formidler til våre elever. Fagene og samtalene (dialogene) er noen av de redskaper vi bruker for å nå disse målene. Men folkehøgskolen er eksamensfri og ikke bundet til noe pensum. Du selv står i sentrum!

Kristen skole betyr at den bygger på de kristne grunnverdiene, noe som vi ønsker skal prege hele skolen. I det daglige vil du merke det på morgensamlingene, hvor ofte Guds ord blir lest. Det er 15 minutter på morgenkvisten. De andre kristne møtene og aktivitetene kan du selv velge om du vil være med på. De er som regel på kveldstid.

Vi ønsker at skolen skal være et hjem for deg, med et positivt, trygt og varmt miljø!

www.hogtun.fhs.no

Les mer om Høgtun Folkehøgskole

Studiemuligheter hos Høgtun Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Høgtun Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING