Nordmøre Folkehøgskule

(Folkehøgskole)

Nordmøre Folkehøgskule er en Frilynt folkehøyskole. Slår du opp i ordboka finner du følgende synonymer til ordet frilynt – fordomsfri, forståelsesfull, romslig, tolerant og generøs.

Nordmøre Folkehøgskule er en skole med stor faglig bredde
Det er en fordel for alle elever uansett hovedinteresse og linjevalg. Her møter du i tillegg til dine kompiser på linja, mennesker med helt andre interesser og kunnskaper. Det er det mye å lære av. Kanskje kan du lære deg å spille gitar av en musikkelev på fritida, selv om du sjøl er aller mest interessert i idrettslig utfoldelse?

Det går selvsagt an, men det skal noe til å ha fritidsproblemer her. Skolen yrer av liv så å si hele døgnet. Du kan trene, musisere, hekle, sy, øve teater, skravle, ja gjøre nesten hva du vil, nesten når du vil. Folkehøgskulelivet kan minne litt om det i Kardemomme. Du kan gjøre nesten hva du vil, bare du er god og snill. En smule banalt, men ikke så dumt egentlig.

Som frilynt folkehøyskole har vi som du skjønner litt av hvert å leve opp til. Vår egen tolkning av frilynt betyr i alle fall at vi skal ta imot alle som kommer hit som de er og strekke oss langt for å respektere alle. Både i undervisning og i dagliglivet ellers vil du merke dette. Du har som elev stor innflytelse både på hva vi skal jobbe med og hvordan.

Felles opplevelse – dobbel glede
Skolens motto beskriver vår satsing på fellesskapet. I en stadig mer materialisert og individualisert verden ønsker skolen på mange vis å representere noe annet. Vi kan ikke spise oss mer enn mette og det er grenser for hvor mye spennende vi kan få for penger. Vennskap, ekte glede og samhold er eksempler på ikke materielle størrelser som absolutt ikke kan kjøpes. Og som absolutt alle mennesker behøver og lengter etter. Vi tror vi er et sted og en skole der slike verdier fremdeles spiller en rolle og der vi tror at disse verdiene er nyttige å snakke om og streve for.

www.nordmore.fhs.no

Les mer om Nordmøre Folkehøgskule

Studiemuligheter hos Nordmøre Folkehøgskule

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Nordmøre Folkehøgskule

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING